Συνάντηση Χριστόφορου Μπουτσικάκη με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για το Κέντρο Υγείας Αίγινας.


Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ. - Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Δελτίο Τύπου.

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, με αντικείμενο την κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αίγινας και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι αυξημένες ανάγκες του συνόλου των νησιών της Περιφέρειας του Πειραιά, ως προς τη παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της αυξημένης κίνησης. Ο Υπουργός ενημερώθηκε για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας σε προσωπικό πολλών ειδικοτήτων καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα από την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων. Κατέστη σαφές ότι οι ανάγκες των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών των νησιών δεν καλύπτονται από την σημερινή στελέχωση η οποία κρίνεται ανεπαρκής. Ο Βουλευτής μάλιστα γνωστοποίησε στον Υπουργό πρόσφατα περιστατικά που έλαβαν χώρα στο νησί της Αίγινας τα οποία αναδεικνύουν τις ελλείψεις αυτές καθώς και την διαλειτουργικότητα του Κέντρου Υγείας.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα λάβει σοβαρά υπ’ οψιν όλα τα ζητήματα που του ετέθησαν και θα μεριμνήσει άμεσα προκειμένου να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα με άμεση προτεραιότητα την εξασφάλιση ενός επιπλέον τραυματιοφορέα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png