Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Προχωρά ο διαγωνισμός για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία. Για τα δρομολόγια που δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, θα ξεκινήσει νέος διαγωνισμός.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.

Προχωρά ο διαγωνισμός για την μεταφορά μαθητών της ΠΕ Νήσων

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της διαγωνιστικής διαδικασίας ανάθεσης μεταφοράς μαθητών σε σχολεία της ΠΕ Νήσων. Σύμφωνα με τα προσκομισθέντα στοιχεία  από τους διευθυντές των σχολείων οι ανάγκες αφορούν σε διακόσια έξι (206) δρομολόγια με τους μεταφερόμενους μαθητές να ανέρχονται στους χίλιους οκτακόσιους εξήντα (1860).  

Από τα 206 δρομολόγια καλύφθηκαν τα 199 που αντιστοιχούν σε 1820 μαθητές. Επομένως έχει καλυφθεί το 98 % των μεταφορών. Για τα υπόλοιπα δρομολόγια για τα οποία δεν εκδηλώθηκε  ενδιαφέρον  στους δήμους  Αίγινας, Κυθήρων-Αντικυθήρων και Τροιζηνίας-Μεθάνων σύντομα θα ξεκινήσει νέος διαγωνισμός προκειμένου να καλυφθούν.

Από πλευράς της και στο βαθμό των αρμοδιοτήτων της η Περιφέρεια Αττικής καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία και οι μαθητές να βρεθούν στο σχολείο τους πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς!

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio στο κινητό σας με τις εφαρμογές της Tunein

Aegina Portal Talk Radio
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player για να ακούσετε: