Η ομάδα του Παναγιναϊκού, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της, στην οικογένεια της πρώην αθλήτριας της ομάδας Μαρίας Μπόγρη.

Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.
Η ομάδα του Παναγιναϊκού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια της πρώην αθλήτριας της ομάδος μας, Μαρίας Μπόγρη. Η Μαρία υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας των Παγκορασίδων, Κορασίδων και  του   νεοσύστατου το 2015 γυναικείου τμήματος έως το 2018.

Βοήθησε τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας μας, με το   αγωνιστικό πάθος της  για  διάκριση της ομάδας  μας σε όλους τους αγώνες. Ήταν αθλήτρια, παίκτρια για την ομάδα.

Διακρίθηκε για την αμυντική της προσφορά και την ομαδικότητά της στο παιχνίδι, υπήρξε εξαιρετική συμπαίκτρια για τις συναθλήτριές της, με έντονο το στοιχείο του πνεύματος της ομάδας στην ανταλλαγή πασών.
Πάντα έδινε μια πάσα παραπάνω.

Σε έκτακτο συμβούλιο, εχθές Πέμπτη 4.08.2022, η ομάδα μας αποφάσισε σήμερα στο τουρνουά 3 on 3 να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της , όπως επίσης και στο πρώτο επίσημο αγώνα μας στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ να κρατηθεί επίσης ενός λεπτού σιγή.

Μέσα στο Σεπτέμβριο θα διοργανώσουμε έναν φιλικό αγώνα προς τιμή της.

Εκ μέρους της ομάδας του Παναγιναϊκού, το Δ.Σ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png