Συνεργασία της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας, για την υποστήριξη των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος του νησιού.

Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας και η εταιρεία "Shop Support", ξεκινούν επίσημη συνεργασία που αφορά τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αίγινας.

Η υπηρεσία αφορά τη δωρεάν προς τα μέλη της Ένωσης, συνδρομητικής υπηρεσίας της εταιρείας "Shop Support" για την υποστήριξη των επαγγελματιών σχετικά με θέματα που αφορούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων, τις απαιτήσεις της νομοθεσία και των ελεγκτικών φορέων.

Συγκεκριμένα, κάθε επαγγελματίας-μέλος της Ένωσης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία "Shop Support" για θέματα που αφορούν την υγειονομική, αγορανομική και κτηνιατρική νομοθεσία, καθώς και για εξειδικευμένα θέματα σχετικά με ελέγχους π.χ. Υγειονομικής Υπηρεσίας, ΕΦΕΤ, Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ή Διεύθυνσης Εμπορίου. Παρέχεται η δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας με συνεργάτες της εταιρείας "Shop Support" για πληροφορίες και υποστήριξη, από τις 9:00πμ έως τις 9:00μμ καλώντας στο 2114061630 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για τα μέλη της Ένωσης και αποτελεί μια από τις καινοτόμες υπηρεσίες για επιχειρήσεις που παρέχει η εταιρεία "Shop Support".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png