Νίκος Αλεξίου: "Η ευλογία του πλωτού και η "κατάρα" της αντιπολίτευσης".

Νίκος Αλεξίου. Δελτίο Τύπου.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα η έγκυρη και έγκριτη τοπική ιστοσελίδα aeginaportal δημοσίευσε άρθρο με το οποίο επιβεβαιώνεται η Ευλογία του ελλιμενισμού πλωτού ασθενοφόρου του Λιμενικού Σώματος στο νησί μας: 120 διακομιδές από την αρχή του έτους και καθημερινά σώζονται ζωές από το πλωτό ασθενοφόρο με την ουσιαστική συμβολή του πληρώματος και την καθοδήγηση του άξιου Λιμενάρχη Αίγινας κ.Αργύρη Φραγκούλη.

Ο υπογράφων το κείμενο Νίκος Ευστ.Αλεξίου με την δημοσιογραφική και αυτοδιοικητική του οντότητα αλλά και την προτροπή και καθοριστική καθοδήγηση συμπολίτη μας και ο Βουλευτής Α' Πειραιά Νικόλαος Μανωλάκος με την Κοινοβουλευτική του δράση συνετέλεσαν και πέτυχαν την έλευση του πλωτού στο νησί μας.

Η συνεργασία αυτή απέδειξε με ποιο τρόπο κερδίζονται οι μάχες για το καλό των συμπολιτών και της Αίγινας μας.

Στον αντίποδα η δημοτική αντιπολίτευση του νησιού περί άλλων τυρβάζει...

Εγκλωβισμένη εδώ και μήνες στην αναζήτηση προσώπου που θα ηγηθεί μιας αναιμικής και ανούσιας προσπάθειας επανάκτησης της εξουσίας, δείχνει να,έχει χάσει το νόημα της ύπαρξής της. Σε αυτή την "προσπάθεια" συνυπεύθυνες οι παρατάξεις των κ.κ. Δημήτρη Μούρτζη, Παναγ.Κουκούλη, Φιλ.Τζίτζη και "Αλλαγής πορείας για την Αίγινα" όπου παρά το ότι στις τάξεις τους έχουν δύο πρώην Δημάρχους, τέως αντιδημάρχους, πρώην υποψήφιους Δημάρχους κλπ αντίθετα αναζητούν έναν νέο "ηγέτη" να καθαγιάσει στην δημοτική κολυμβήθρα του Σιλωάμ, όλες τις αστοχίες των διοικήσεων παρελθόντων ετών.
Δεν προσέφεραν σχεδόν τίποτα όλοι οι ανωτέρω τα 3 τελευταία χρόνια με την παρουσία ή απουσία τους από τα δημοτικά συμβούλια του νησιού.

Το μόνο που προσφέρουν σήμερα είναι να κάνουν τον λαό να μειδιά και να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τα τεκταινόμενα των δημοτικών εξελίξεων στο νησί. Σίγουρα οι επιλογές και διεργασίες τους στο παρασκήνιο και ο όψιμος "κρυφός" πολιτικός τους έρωτας είναι καταδικαστέος από το λαό της Αίγινας.Όποιος έχει το θάρρος και την πολιτική αξιοπρέπεια φανερώνει ανοιχτά τα χαρτιά του και κινείται στο προσκήνιο.

Ιδού η Ρόδος και η αυτοδιοικητική μάχη του Οκτωβρίου 2023 θα δείξει πραγματικά το ποιος θα επιβραβευτεί από τον κυρίαρχο και σοφό λαό για τους αγώνες και τις επιλογές του.

Νίκος Ευστ.Αλεξίου Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας Επικεφαλής Παράταξης "Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα"


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png