Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου στην Αίγινα.

Πολιτικό Γραφείο της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου. Δελτίο Τύπου.

Επίσκεψη στο νησί της Αίγινας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία πρόκειται να είναι υποψήφια στην Α' Πειραιά. 

Η κ. Μιχαηλίδου θα αφιχθεί στις 11:40 στην Αίγινα  με το πλοίο της γραμμής και θα επισκεφθεί αρχικά το Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Στη συνέχεια η υφυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, στο Δημαρχείο Αίγινας, όπου θα εξεταστούν τα θέματα της Αίγινας και οι δυνατότητες άμεσης παρέμβασης.

Το απογευματινό πρόγραμμα  περιλαμβάνει επισκέψεις στα περίπτερα της Εμπορικής έκθεσης  που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 13ου Fistiki Fest και συναντήσεις με παραγωγικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς, καθώς με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παναγιώτη Κασιμάκη και κομματικούς φορείς της Αίγινας.

Έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με: Αγροτικό Συνεταιρισμό Φυστικοπαραγωγών Αίγινας, Σύλλογο Αγροτών Αίγινας, Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων, Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Στη συνέχεια η υφυπουργός θα παραστεί στην Γαστρονομική  Εκδήλωση του Fistiki Festival με επικεφαλής τον Chef Ιάκωβο Απέργη, από το Τζάννειο Νοσοκομείο και τη συμμετοχή μελών της ΣΧΕΔΙΑΣ, μαζί με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριάννα Γιαννούλη και τον Δήμαρχο Αίγινας Γιάννης Ζορμπά.

Τέλος η Πειραιώτισσα πολιτικός θα παρακολουθήσει την συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, που διοργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png