Ευχαριστήριο για το 13ο Φεστιβάλ Φιστικιού, από την ΚΕΔΑ και την Οργανωτική Επιτροπή.

Δελτίο Τύπου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Το 13ο Aegina Fistiki Fest ανήκει στην ιστορία. Ο απόηχος της φετινής Γιορτής αποτελεί πλέον μέρος από τις αναμνήσεις μας. Αναμνήσεις κοινές για κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας. Ευχή και προσδοκία όλων όσοι συμμετείχαμε στην υλοποίησή του είναι το πρόσημο αυτών των αναμνήσεων να είναι θετικό. Γιατί η Αίγινα το αξίζει!

Εμπνευστήκαμε και εμπνεύσαμε τους καλλιτέχνες μας. Καλλιεργήσαμε συμπράξεις με πανεπιστήμια, μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα όλης της χώρας. Συνεργαστήκαμε με σπουδαίους chefs, που δημιούργησαν πιάτα με πρωταγωνιστή το φιστίκι μας. Γλεντήσαμε υπό τους ήχους διαφόρων και διαφορετικών μουσικών ακουσμάτων, χάρη σε μουσικούς και τεχνικούς. Ειδικοί γεωπόνοι, μας διαφώτισαν για τις σύγχρονες αντιλήψεις και μεθόδους για την καλλιέργεια της φιστικιάς. Διασκεδάσαμε με ασφάλεια εκατοντάδες μικρούς φίλους μας, που κατέκλυσαν τον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας. Η εμπορική μας έκθεση ήταν μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι πρόθυμοι εθελοντές μας. Υποστηρικτές μας ήταν οι χορηγοί μας. Αρωγοί στάθηκαν διακεκριμένοι συμπολίτες μας, που -μαζί με τους χορηγούς επικοινωνίας μας- διευκόλυναν στην οργάνωση και στην εξωστρέφεια του Fistiki Fest.

Είμαστε ευγνώμονες λοιπόν απέναντι σε πάμπολλους ανθρώπους, η συμβολή των οποίων επέτρεψε στη Γιορτή  μας να έχει τον φετινό εμπλουτισμένο χαρακτήρα της. 

Απέναντι σε αυτή την πληθώρα οικειοθελούς και ανιδιοτελούς προσφοράς, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε σε γιορτές!


Φιλικά

Νίκος Πτερούδης

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας

Μαριλένα Γιαννούλη

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 13ου Aegina Fistiki Fest




Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png