Ο Φίλιππος Τζίτζης για την απώλεια του Κώστα Μαρμαρινού.

Φίλιππος Τζίτζης. Δελτίο Τύπου.

Η μεγάλη οικογένεια του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας αποχαιρετά σήμερα έναν πολύ καλό φίλο, εξαίρετο συνεργάτη όλων των ομάδων και όλων των αθλητών του νησιού μας. Ο Κώστας ξεκίνησε την εργασία του στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας το 1988, επί θητείας του αειμνήστου Γεωργίου Τζίτζη. Η άψογη και αγαστή συνεργασία του με όλους τους μετέπειτα Δημάρχους και Προέδρους του Δημοτικού Αθλητισμού του Δήμου Αίγινας, μαρτυράει ότι ο Κώστας Μαρμαρινός ήταν ένας πολύ αγαπητός, συνεργάσιμος και με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος άνθρωπος.

Με την παρουσία του πάντα στο γήπεδο, πρωί-μεσημέρι-απόγευμα, πάντα να πληροφορεί και να ασκεί στο μέγιστο βαθμό τα καθήκοντά του προς όφελος όλων. Συνεργαστήκαμε άψογα τότε που είμασταν στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό και προχωρήσαμε στην επισκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και τη δημιουργία ταρτάν στο στίβο από το 2013.

Κυρίως , όμως, συνεργαστήκαμε άψογα με την ομάδα μπάσκετ του νησιού μας. Όταν ήρθαμε να για να ξαναδημιουργήσουμε την ομάδα το 2009, το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ ήταν ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων. Ο Κώστας είχε το νου του για όλα στο γήπεδο, και είχε τον τρόπο να βρίσκει λύσεις στα διάφορα καθημερινά προβλήματα.

Κάθε Σαββατοκύριακο κάναμε τις προετοιμασίες για τον αγώνα του εφηβικού ή του παιδικού μας, ήταν πάντα εκεί από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινωνούσα κάθε πρωί.
Ήταν ο Κώστας εκεί στο τέλος του αγώνα , είτε χάναμε είτε κερδίζαμε.

Ο Κώστας ήταν πάντα εκεί για το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το στίβο, παρόν για να βοηθήσει άπαντες, όσους ήθελαν να αθληθούν , να προσφέρει τις πληροφορίες του με ευγένεια.

Ο αγαπημένος μας Κώστας ήταν γιος του αειμνήστου Κυριάκου Μαρμαρινού, μέλους της επιτροπής Γυμναστηρίου από το 1974 και αδερφός του Αγή Μαρμαρινού, βετεράνου του Σαρωνικού μας.
Ο Κώστας όμως είχε τη δική του προσωπικότητα, χάραξε τη δική του ξεχωριστή πορεία στη μεγάλη οικογένεια του δημοτικού γηπέδου της Αίγινας.

Δεν χάσαμε μόνον έναν συνεργάτη, αλλά έναν πιστό κι πραγματικό φίλο, έναν καλό άνθρωπο. Το γήπεδο θα εξακολουθήσει να είναι γεμάτο με αθλητές , προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού, αλλά από κει πλέον θα λείπει ο Κώστας.

Μου φαίνεται ότι περίμενε να δει τα εγκαίνια του καινούργιου γηπέδου της αγαπημένης του ΑΕΚ, και μετά να φύγει……

Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη.
Φίλιππος Τζίτζης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png