Ο.Α.Κ. Αίγινας. Oι συντελεστές της επιτυχίας του 1ου αγώνα βουνού "Ελλάνιος Δίας".

Ο.Α.Κ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο 1ος αγώνας βουνού «Ελλάνιος Δίας» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπεράσανε τις προσδοκίες των διοργανωτών κάτι το οποίο μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν ,περπάτησαν και ευχαριστήθηκαν τις διαδρομές και τις ομορφιές της Αίγινας με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη του νησιού μας και του αθλητισμού στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου στίβου ΟΑΚ Αίγινας αρκετοί φορείς, σύλλογοι και συμπολίτες που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράστασή τους.

Ο σύλλογος Fistiki Fest Friends δίπλα μας για άλλη μία φορά. Εκτός από το Ρasta Ρarty night που με μεγάλη επιτυχία διοργανώνει στον αγώνα δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» ήρθε τώρα και στον αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» για να τον απογειώσει γευστικά με τις δημιουργίες του. Ευχαριστούμε θερμά την Ελένη Κουνελάκη, Λάλα Στουραΐτη-Σαΐνη, Πάρη και Αντώνη Κάτσο, Κυριακή Αλυφαντή , Μαρία Συρίγου και Μαρία Ζβαρνά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας που ανέλαβε την τροφοδοσία των αθλητών στην περιοχή αρχαίος ελαιώνας. Είναι η πρώτη φορά που τους έχουμε κοντά μας και ελπίζουμε πως θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας. Ευχαριστούμε θερμά τους Αντριάνα και Φλώρα Γκλαβά, Αντώνης Γκλαβάς, Αντώνης Χναράκης, Σταύρος Γενίτσαρης, Βαγγέλης Σοφικίτης, Αγγελική Γαρυφάλλου, Αγλαΐα Κόλλια, Ολυμπία Χαλδαίου- Μπήτρου.

Δίπλα μας για πρώτη φορά και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φιστικοπαραγωγών Αίγινας ο οποίος πρόσφερε φιστίκια για όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα. Μια όμορφη ενέργεια που αναδεικνύει την φιλοξενία της Αίγινας καθώς και το φημισμένο σε όλους προϊόν της, το φιστίκι Αιγίνης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, που για άλλη μια φορά η βοήθειά τους υπήρξε πολύτιμη, και ιδιαίτερα στους Προκόπη Χρήστο, Στούρη Δημήτρη, Τσούμα Ηλία και Γέγα Φώτιο που συνέβαλλαν στην πλήρη ασφάλεια του αγώνα.

Δίπλα μας και σε αυτή την προσπάθειά μας οι Ραδιοερασιτέχνες Αίγινας οι οποίοι υπήρξαν σε καίρια σημεία των διαδρομών και η βοήθειά τους υπήρξε πολύτιμη καθώς αναφερόμαστε σε αγώνα βουνού με σημεία απροσπέλαστα σε οχήματα. Ευχαριστούμε τους Νεκτάριο Λαβούτα, Γιάννη Δόξα, Γιάννη Μπέση, Παπαγεωργίου Αντώνη, Παναγιώτη Κλήμη, Σπύρο Πετρίτη, Διονύση Καλογερά και Γιάννη Λορέντζο.     

Ευχαριστούμε τον γιατρό που στηρίζει κάθε μας διοργάνωση, Μπότσαρη Δημήτρη καθώς και τους φυσικοθεραπευτές μας Θανάση Στεφανίδη και Στενάκη Παναγιώτη, όπως επίσης την προσφορά των δύο ασθενοφόρων από το Νοσοκομείο Αίγινας και από το Νεφρολογικό Κέντρο Αίγινας , καθώς και την προσφορά ενός φορείου από το ΕΠΑΛ Αίγινας το οποίο χειρίστηκαν οι εθελοντές του αγώνα Αξιώτης Σάκης και Εύα Ιγνατιάδου.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα μαζί μας είχαμε και τον Τζούρα Δημήτρη Ομοσπονδιακό θηροφύλακα  της Δ Κ.Ο.Σ.Ε. τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ  για άλλη μία φορά στην πολύ καλή δημοσιογράφο και φίλη της ΕΡΑΣΠΟΡ  Βίκυ Σπύρου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας ,όπως και του συζύγου της, Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Πυγμαχίας Μάκη Κολέθρα.

Την μουσική επένδυση του αγώνα ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία, διασκεδάζοντας και δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε όλους τους παρευρισκόμενους  ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Kifinas Radio με τους Κωνσταντίνο Διαμαντή, Στέλιο Καμούτση και Μαρίνα Τερζή που ήρθαν αποκλειστικά για τον αγώνα από την Θήβα και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο συλλόγους ΣΧΟΠ ΘΗΒΑΣ και ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ ,καθώς και στον συντονιστή της εκδρομής αλλά και πολύτιμο βοηθό που ανέλαβε την διαφήμιση του αγώνα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος υπήρξε και αθλητής του ΟΑΚ Αίγινας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, Μπουντούλη Χρήστο. 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αίγινας και τον δήμαρχο Ιωάννη Ζορμπά για την προσφορά του λεωφορείου που διαθέτει ο Δήμος, καθώς και τον οδηγό Σπύρο Μαρμαρινό που πραγματοποίησε δρομολόγια για την μεταφορά ορισμένων αθλητών. Ελπίζουμε στο μέλλον να αγκαλιάσει και ο Δήμος το όλο εγχείρημα και προσπάθειά μας, που σκοπό έχει με τους αγώνες που διοργανώνουμε, να προάγουμε τον αθλητισμό, να αναδείξουμε το νησί μας και τον τουρισμό, σε περιόδους που θεωρούνται νεκρές, σε όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών.   

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο μας χορηγό Saronic Ferries που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμάς και στάθηκε στο πλευρό του συλλόγου ΟΑΚ Αίγινας στηρίζοντας κάθε διοργάνωση και προσπάθειά μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους σίγουρα οι αγώνες μας δεν θα είχαν την ίδια ανταπόκριση.  

Επίσης ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας Aegina Portal δίπλα μας από τα πρώτα βήματά μας, πολύτιμοι βοηθοί σε κάθε ενέργειά μας, μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξή τους.

Άλλος ένας μεγάλος χορηγός , το Όστρια, ταβέρνα και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και τον Μαρμαρινό Κώστα ο οποίος υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του χώρου για την εκκίνηση και τερματισμό του αγώνα, για την φιλοξενία στα διαμερίσματα  των προσκεκλημένων, για την οικονομική βοήθεια και την προσφορά του παιδικού αγώνα. Είμαστε σίγουροι πως μελλοντικά, μαζί, θα προσφέρουμε κάτι το πολύ ωραίο και θα έχουμε μια άψογη συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: Κέντρο Τύπου, Νήσος, Αφοί Ρωπαΐτη, Ουζερί ο Σκοτάδης , που στέκονται πλάι μας σε κάθε διοργάνωσή μας, καθώς και στον Spyridakis Bros SA και την προσφορά των νερών Θεώνη για τις ανάγκες του αγώνα και ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία.

Ευχαριστούμε και τους αμέτρητους υποστηρικτές μας: Κρητικός ΑΝΕΔΗΚ με την προσφορά προϊόντων στους σταθμούς τροφοδοσίας, Kokomo Café, από τους πρώτους που ενδιαφερθήκαν να προσφέρουν και παρείχαν νεράκια και μπανάνες σε όλους όσους παρευρέθηκαν, Διόνυσος , πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθειά μας, Καλοκέντη στούντιος  που μας παρείχαν δωμάτια για τους προσκεκλημένους μας, Αυλή bar-restaurant και ιδιαιτέρως τον Γιαννούλη Γιώργο που μας παρείχε τα γεύματα των προσκεκλημένων όπως και το εστιατόριο Μαριδάκι, η Ορεινή Αίγινα με τον Χερουβείμ που υποστήριξε τον σταθμό ανεφοδιασμού στο Σφεντούρι παρέχοντας τα γευστικότατα και ποιοτικά προϊόντα του, ο Αργυράκος Σπύρος πάντα δίπλα μας, μας παρείχε όλα τα απαραίτητα υλικά για την σήμανση και τον καθαρισμό των διαδρομών, Ο γύρος της Αίγινας, πάντα ευπρόσδεκτος να προσφέρει την στήριξή του, το αρτοποιείο Γέφυρα, το οπωροπωλείο Λαμπαδάριος, το εστιατόριο Νόντας, το παντοπωλείο Πετράς και το ζαχαροπλαστείο-catering Αιάκειον για την προσφορά προϊόντων του μπουφέ, τα καταστήματα Michaela’s goods και Μούρτζης για τα δώρα των νικητών στους παιδικούς αγώνες και στους αγώνες των ενηλίκων αντίστοιχα, με αγνά παραδοσιακά προϊόντα, το Pure Sports με τα δώρα που μας παρείχε και που βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε όλες τις διοργανώσεις μας, την εταιρεία my athlete για τα δώρα που κληρώσαμε και τον Δημητριάδη Νίκο και Κάτυ Ταβέιρα που είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, την εταιρεία Born to run για τα δώρα που μας πρόσφερε όπως επίσης και για τα ισοτονικά που παρείχε στους σταθμούς ανεφοδιασμού, τις εταιρείες Dynafit και Polo για τα δώρα που μας προσφέραν, τον Λαβούτα Παναγιώτη για το φορτηγάκι που πάντα μας παρέχει και είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας σε κάθε κουβάλημα, το περιοδικό Saronic magazine που ανεβάζει άρθρα για τους αγώνες και την πορεία τους συλλόγου ΟΑΚ Αίγινας όπως και για αυτόν τον αγώνα καθώς και το Irun magazine για την προβολή που παρείχε για τον 1ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» και για την συμμετοχή στον αγώνα τριών μελών του, Χαρά Λειβαδίτη, Κριθαρούλας Αργύρης και Γκούντος Χρήστος, την εταιρεία Emelia για την προσφορά προιόντων τους. 

Μεγάλη βοήθεια και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Θωμά Σκουτέρη και Γιάννη Γιαννούλη που από το ξεκίνημα της όλης προσπάθειας συμμετείχαν ενεργά και στηρίξαν την όλη διοργάνωση για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και ψυχή του αγώνα μας Ζαννή Λυκούρη, Πόπη Ζωγράφου, Δήμητρα Μυλωνά, Μάγδα Μαρίνη, Σωζία Ρωπαΐτη, Δήμητρα Νάνου, Νένα Μητρογιώργου, Ανθή Γελαδάκη, Σταύρο Γκρόζα, Ρούσσου Παναγιώτα και Αγάπη, Σταθάκη Νεκταρία, Σώρτση Μαριάννα, Γαρυφάλλου Ελένη, Μπέση Μαρία, Κυπριώτη Χριστίνα, Σπύρο Μαργαρώνη, Ειρήνη Τζώνη, Ζαμπέλη Γιώργο, Ήλια Διαλετή. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png