Δράση με θέμα την οδική ασφάλεια, από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς", στο γυμνάσιο Μεσαγρού.

gimnasio-mesagrou.jpg

Γυμνάσιο Μεσαγρού. Δελτίο Τύπου.
Στο Γυμνάσιο Μεσαγρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/12 2022 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα με θέμα την οδική ασφάλεια από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) ‘’Πάνος Μυλωνάς’’. Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης μεταφορών και επικοινωνιών κύριος Βασίλης Γιαννακόπουλος , έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής .

Σκοπός του είναι να υλοποιηθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης για την οδική ασφάλεια σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Το μάθημα αυτό περιλαμβάνει παρουσίαση και προβολή videos και πρακτική ενότητα με προσομοιωτές. Το Γυμνάσιο Μεσαγρού στα πλαίσια της βιωματικής εκπαίδευσης που έχει θέσει ως έναν από τους κύριους στόχους του , υλοποίησε με επιτυχία αυτή την δράση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτές του ιδρύματος, τον περιφερειάρχη κο Γιώργο Πατούλη καθώς και τον αξιότιμο Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κύριο Βασίλη Γιαννακόπουλο ο οποίος έκανε την εισήγηση του προγράμματος και είχαμε την τιμή να αποδεχτεί το αίτημα μας. Επίσης θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τον πρώην δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη ο οποίος μας ενημέρωσε για τη δράση της Περιφέρειας.

Για το Γυμνάσιο Μεσαγρού
Ο Διευθυντής Νικόλαος Τρ. Οικονόμου ΠΕ86


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png