ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ. "Ο λαός της Αίγινας να μην ανεχτεί την υποκρισία και την κοροϊδία σε βάρος των αναγκών του".

ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ. Δελτίο Τύπου.

Μετά από συνεχείς κινητοποιήσεις γονιών και εκπαιδευτικών όλα τα προηγούμενα χρόνια, μετά από λύσεις – μπαλώματα (με επισκέψεις παιδιάτρου κάποιες μέρες την εβδομάδα), μετά από ένα σωρό λεφτά που έφυγαν σε ιδιώτες γιατρούς, επιτέλους έχουμε παιδίατρο στην Αίγινα!

Όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών τόσο θα πυκνώνουν οι ανακοινώσεις και οι τυμπανοκρουσίες για επιτεύγματα ή ενέργειες βουλευτών της Ν.Δ και πολιτικών προσώπων, όπως και πρόσφατα με το διορισμό παιδιάτρου, για σοβαρά ζητήματα που άπτονται της ζωής των κατοίκων της Αίγινας και θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα και όχι ζητούμενα, όπως η δημόσια δωρεάν υγεία.

Λίγο ακόμα και θα δούμε... ενέργειες βουλευτών και πολιτικών προσώπων για να βρίσκονται φάρμακα!

Αυτό το σύστημα που υπηρετούν με παραλλαγές τόσο η σημερινή κυβέρνηση και οι βουλευτές της, όσο και οι προηγούμενες,αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η υγεία θυσιάζεται στο βωμό της πολιτικής που την θεωρεί εμπόρευμα. 

Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα, δεν μπορεί να αγοράζεται, να πουλιέται, να είναι πεδίο κερδοφορίας. Στον 21ο αιώνα πρέπει να έχουμε περίθαλψη, φαρμακευτική αγωγή, αξιοπρεπή νοσηλεία, με βάση τα σύγχρονα επιτεύγματα της επιστήμης.

Καλούμε τους κατοίκους της Αίγινας ,τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, να πάρουν την υπόθεση της υγείας, όπως και κάθε λαϊκού προβλήματος, στα χέρια τους. Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες είναι μπροστά και δίπλα σε κάθε αγώνα,σε κάθε πρωτοβουλία και αγωνιστική διεκδίκηση, όπως και το προηγούμενο διάστημα, της διεκδίκησης όχι μόνο μόνιμου παιδιάτρου, αλλά όλων των ειδικοτήτων στο Κέντρο Υγείας.
Καλούμε το λαό να δείξει τη δική του δύναμη, με το κεφάλι ψηλά, γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό, στο δρόμο της ανατροπής, με ισχυρό ΚΚΕ!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png