Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Ενημέρωση για τις χειμερινές εκπτώσεις, που ξεκινούν την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023.

Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη της για τις χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν από την Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 και θα λήξουν την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2023. Τα καταστήματα έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 15:00.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν την δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και λήγουν το τέλος Φεβρουαρίου. Σε ότι, αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι έμποροι και οι υπεύθυνοι των εμπορικών καταστημάτων πρέπει να προσέξουν τα εξής:

1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική
2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

Οι συνάδελφοι επιχειρηματίες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι στους παραβάτες των διατάξεων περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας εύχεται στους συναδέλφους εμπόρους καλές δουλειές.

Η Διοίκηση
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png