Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

enosi-dimarxon-attikis.jpg
ΕΝ.Δ.Α. Δελτίο Τύπου.
Παρουσία του νέου Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και μέλους της ΕΝ.Δ.Α. κ. Γρήγορη Ζαφειρόπουλου, το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο χρόνο και έκοψε την πίτα του.

Αντηλλάγησαν ευχές μεταξύ των μελών, ενώ δόθηκαν θερμά συγχαρητήρια στον συνάδελφο πρ. Δήμαρχο Χαλανδρίου, για καλή και επιτυχημένη θητεία καθώς και εποικοδομητική συνεργασία. Έγινε επίσης, ο απολογισμός της εκδήλωσης των 9ων Βραβείων Αυτοδιοίκησης, που κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Παράλληλα προγραμματίστηκαν η ετήσια Γενική Συνέλευση (10/2/2023) καθώς και ο ετήσιος χορός της Ένωσης (τέλη Φεβρουαρίου).

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Π. Καμάρας, οι Αντιπρόεδροι Θ. Γεωργάκης και Κ. Αναστόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Κ. Μακρυνόρης, ο Ταμίας Γ. Κουράσης και τα μέλη Ν. Μπάμπαλος, Γρ. Κωνσταντέλλος, Βασ. Γιαννακόπουλος, Θεοδ. Τούντας, Παντ.  Ειρηνάκης, Λάμπρος Κασαγιάννης, Δημ. Μούρτζης και τα μέλη της Ε.Ε.  Παντ. Χαροκόπος, Φώτης Μαγουλάς και Δημ. Μαναός.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png