Επίσκεψη του φωτογράφου Άγγελου Μπαράϊ στο Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας. 

Φωτογραφικό Eργαστήρι Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού συλλόγου Αίγινας ‘’ο Καποδίστριας’’ φιλοξενεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 18.30 τον φωτορεπόρτερ και φωτογράφο ντοκουμέντου Aggelos Barai   Άγγελο Μπαράϊ, που θα μιλήσει και θα παρουσιάσει  το έργο του. 

Ο Άγγελος είναι ένας νέος φωτογράφος με πολύ πάθος για την φωτογραφία αλλά και σκεπτικισμό για τα κοινωνικά θέματα που τραβάει. Οι φωτογραφίες του αναδύουν μία αισιοδοξία μέσα από δύσκολες ανθρώπινες σκηνές, που σε αφήνει να την καταλάβεις χωρίς να περιγράφει την ωμή πραγματικότητα,'' αγγίζει φωτογραφικά'' τα θέματά του με πολύ ιδιαίτερη ματιά.

Γεννήθηκε στο Φιέρι της Αλβανίας το 1994 και μετανάστευσε με την οικογένειά του στην Ελλάδα το 1998, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε φωτογραφία και ιστορία τέχνης στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται κυρίως σε κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα και η μετανάστευση στα Βαλκάνια. Η δουλειά του έχει βραβευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ άλλων από την ARTWORKS του προγράμματος υποστήριξης καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος απο το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Είναι μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας και πρέσβης της FujiFilm στην Ελλάδα. Aπό το 2012 ασκεί ελεύθερα το επάγγελμα του φωτογράφου, συνεργαζόμενος με μη κυβερνητικές οργανώσεις καθώς και με διάφορα έντυπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 18.30 στο χώρο του συλλόγου (Νοσοκομείου & Αγ. Νεκταρίου) πληροφορίες 6934793002.

 Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη, μην την χάσετε αυτή την ιδιαίτερη παρουσίαση.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png