Ο κ. Νίκος Αλεξίου συντάσσεται στο πλευρό του κ. Γιάννη Ζορμπά και αποσύρει την υποψηφιότητά του για την δημαρχία της Αίγινας.

alexiou-zorbas.jpg

Νίκος Αλεξίου. Δελτίο Τύπου.

Παρών στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά. Προχωράμε με σύνεση, σύνθεση και συναίνεση για το καλό της Αίγινας μας! Υπό το πρίσμα των τρεχουσών αυτοδιοικητικών συνθηκών αποσύρω με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες της Αίγινας, την υποψηφιότητα μου για το Δημαρχιακό θώκο.

Η Αίγινα έχει Δήμαρχο και ο Γιάννης Ζορμπάς με την βοήθεια άξιων στελεχών καλείται για την επόμενη 5ετία να βελτιώσει όσα έγιναν και να δημιουργήσει όσα μπορούν να επιτευχθούν.

Συντάσσομαι στο πλευρό του, δηλώνω παρών στην εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου 2023 και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του! 

Είμαι ωστόσο περήφανος που τίμησα στο έπακρο  την εμπιστοσύνη του 23% των πολιτών της Κοινότητας Αίγινας οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν στις κοινοτικές εκλογές του 2019,  ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Αφήνω παρακαταθήκη το θαύμα του πλωτού ασθενοφόρου, τον αγώνα για τους πεζόδρομους και την ιστορική διαδρομή της Αίγινας Πρώτης Πρωτεύουσας.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά που μετά την τιμητική του πρόταση το 2019 (την οποία δεν είχα αποδεχθεί λόγω της καθόδου μου στην Κοινότητα) με συμπεριέλαβε εκ νέου με  εμπιστοσύνη καθώς και τους συνεργάτες του και συνυποψηφίους μου, για  την στήριξη και αποδοχή προς εμένα.

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς  την Διευθύντρια του Πολιτικού μου γραφείου κ. Δήμητρα Θεοδ. Κουλουβάκου και τους συνεργάτες της παράταξης μου, που έμειναν και παραμένουν πιστοί στις ιδέες και τα οράματα μας.

Τέλος είμαι ευγνώμων προς όλους τους πολίτες της Αίγινας, Αιγινήτισσες και Αιγινήτες, για την ανιδιοτελή τους αγάπη και με καθαρά αυτοδιοικητικά χέρια τους υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό του νησιού και μόνο!!

Νίκος Ευστ.Αλεξίου Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά. 




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png