Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας καλωσορίζει τη νέα παιδίατρο του Κέντρου Υγείας.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την κα Χρύσα Δεληγιάννη, τη νέα παιδίατρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας και της ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα.

Με την ένταξη της κας Δεληγιάννη στο ιατρικό δυναμικό του Κέντρου Υγείας Αίγινας ενισχύεται  το παιδιατρικό τμήμα του και γίνεται πράξη το δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας για πρόσληψη παιδιάτρου. Η νέα γιατρός θα καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες των παιδιών της Αίγινας. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε να υπενθυμίζουμε και να ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις ιατρών, διότι οι ελλείψεις συνεχίζουν να παραμένουν σημαντικές.

Πριν τριάμιση χρόνια η εικόνα δεν ήταν καθόλου ίδια σε σχέση με αυτό που συμβαίνει σήμερα. Τότε, στις προβλεπόμενες ιατρικές ειδικότητες, υπήρχε μόνο ένα κενό, αυτό της ειδικότητας παιδιάτρου και η λειτουργία του Κ. Υγείας ήταν εξασφαλισμένη. Τα τρία τελευταία χρόνια όμως και παρά τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για συμπλήρωση αυτών των κενών, η κατάσταση αντιστράφηκε δραματικά, αφού αποχώρησαν από το Κέντρο Υγείας ιατροί με ειδικότητες: καρδιολόγου,  χειρουργού, ακτινοδιαγνώστη, ορθοπεδικού, ωτορινολαρυγγολόγου και οδοντιάτρου.

Ζητάμε την :

-Άμεση πρόσληψη των παραπάνω  αναγκαίων ειδικοτήτων.

-Ένταξη του υγειονομικού προσωπικού στα βαρέα και ανθυγιεινά.

- Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλουςΑκολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png