Κοινότητα Αίγινας. Συγκέντρωση τροφίμων για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, στο Δημοτικό Στάδιο, στην αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος.

drasi-sigentrosis.jpg
Κοινότητα Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας αναλαμβάνει η Κοινότητα Αίγινας σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας και με την υποστήριξη του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας (ΔΑΟΑ). 

Με οδύνη παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία και τη Συρία. Η σκέψη μας είναι σε όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από αυτήν την τεράστια καταστροφή. Ο Δήμος έχει ήδη κινητοποιήσει τις υπηρεσίες, προετοιμάζοντας την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ελληνικό Έρυθρό Σταυρό για την άμεση ενίσχυση των κατοίκων των σεισμόπληκτων περιοχών.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο στην αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος, από Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ως Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 10:00 με 17:30.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:


Τρόφιμα μακράς διάρκειας
 ( γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α)

Υπνόσακοι, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα)

Είδη ατομικής υγιεινής.

Για τον καλύτερο συντονισμό, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας, Π.Κασιμάκη στο τηλέφωνο 6971785979

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας παρέχονται ακόμη στο τηλέφωνο 2297320013 τις καθημερινές έως τις 15.00. 
Ευχαριστούμε
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη
Της Κοινότητας Αίγινα


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png