Συνάντηση της υποψίας δημάρχου κ. Σίλας Αλεξίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδο.

sila-aleksiou-katsafados-00.jpg

Σίλα Αλεξίου. Υποψία Δήμαρχος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η Σίλα Αλεξίου στο ΥΕΝ: Δέσμευση Κατσαφάδου για τη διασύνδεση της Αίγινας με τα νησιά του Σαρωνικού. 

Μια γόνιμη συζήτηση με αντικείμενο τα επίμαχα για τους νησιώτες ζητήματα της ακτοπλοΐας είχε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας Σίλα Αλεξίου με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων, κ. Κώστα Κατσαφάδο.

Εστιάζοντας ιδιαίτερα στον διακαή πόθο των κατοίκων και των επισκεπτών της Αίγινας να διασυνδεθεί το νησί ακτοπλοικώς με τα άλλα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, ο κ.Κατσαφάδος δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα αυτό. . Όπως διευκρίνισε, η λύση που εξετάζεται αφορά την διασύνδεση της Αίγινας με τα άλλα νησία με τα ταχύπλοα AERO HIGH SPEED  μέσω του νέου λιμανιού της Αγίας Μαρίνας, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αναβάθμισής του και τεθεί σε πλήρη λειτουργία.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κύκλου ενημερωτικών επαφών  που εγκαινιάζει η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας με βουλευτές της Α΄Πειραιώς και Νήσων με επίκεντρο τα επίμαχα θέματα των δρομολογίων της ακτοπλοίας, του τουρισμού και της ανάπτυξης της Αίγινας. 

Αναφερόμενος και σε άλλα εκκρεμή ζητήματα σχετικά με την αναβάθμιση των υποδομών της Αίγινας, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νσηιωτικής Πολιτικής ενημέρωση την κ Αλεξίου σχετικά με τις διαρκείς και επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει για την αντιμετώπισή τους.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png