Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού. Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση ειδών για του δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

pe-argosaronikou-sigentrosi.jpg

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν Αργοσαρωνικού. Δελτίο Τύπου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν Αργοσαρωνικού, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσε έμπρακτα την αλληλεγγύη του καλώντας τα μέλη του αλλά και γενικότερα όλους τους εργαζόμενους, τους γονείς των μαθητών μας, τα ίδια τα παιδιά να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με κάθε τρόπο!

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη τόσο στην Αίγινα όσο και σε Τροιζήνα - Πόρο. Όλα τα είδη που συλλέχτηκαν και από τις δυο περιοχές παραδόθηκαν την Δευτέρα 13-2 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, το οποίο  ήταν κατάμεστο.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των σωματείων και του  λαού είναι η μόνη ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών. Μόνο ο λαός σώζει  τον λαό!

Εμείς, σαν Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν Αργοσαρωνικού θα συνεχίσουμε να ενώνουμε τη φωνή μας με άλλα σωματεία, με εργαζόμενους , ανέργους, μαθητές, αγρότες κ.α. ώστε κανείς να μην είναι μόνος. Θα κάνουμε  πράξη το σύνθημα ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png