Ευχαριστήρια επιστολή της Κοινότητας Αίγινας, για τη δράση συγκέντρωσης υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

apostoli-voithias.jpeg

Κοινότητα Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κοινότητας Αίγινας απευθύνουν θερμές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας για την συγκινητική και μεγάλη κινητοποίηση τους στο κάλεσμά μας προκειμένου να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Με την συμβολή όλων των Αιγινητών και την υποστήριξη του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, των αντιδημάρχων Μαίρης Κουκούλη και Δημήτρη Καραγιάννη, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας Στέλιου Θεριανού και του προέδρου του Δ.Α.Ο.Α Μάριου Γκαρή, το πρωί της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό τα εξης είδη πρώτης ανάγκης:
  • 2,5 τόνοι τροφίμων
  • 1 τόνος βρεφικές - παιδικές τροφές
  • 30 κούτες ειδών προσωπικής υγιεινής
  • 10 κούτες φαρμακευτικού υλικού
  • 70 κούτες χειμερινά ρούχα ενηλίκων
  • 20 κούτες βρεφικά- παιδικά ρούχα
  • 500 κουβέρτες και παπλώματα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους κατοίκους της Αίγινας που από την πρώτη μέρα αγκάλιασαν την δράση.

Με την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας καταφέραμε μέσα σε έξι μέρες να πραγματοποιήσουμε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από τον Δήμο Μας.

Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο Αίγινας, τους Συλλόγους: Γυναικών Αίγινας, Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Αγ. Ασωμάτων & Κοντού, Μορφωτικός "ο Καποδίστριας" Μορφωτικό & Πολιτιστικο Κυψέλης, Ενορικό Ταμείο Έργου Φιλαδέλφιας Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Μαραθώνα, και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αίγινας, τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αίγινας, τις επιχειρήσεις, την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, το Φαρμακείο Σκαλτσιώτη, το Λιμεναρχείο Αίγινας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αίγινας και όλα τα στελέχη τους.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την ηλεκτρονική προβολή της προσπάθειάς μας και ιδιαίτερα το Aegina Portal που παραχώρησε δωρεάν καθ'όλη την διάρκεια της δράσης το ενημερωτικό μας banner, στην αρχική σελίδα του.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Δόξα για την δωρεάν πραγματοποίηση της μεταφοράς των ειδών και την Saronic Ferries και τον κύριο Ιωσήφ Λεφάκη για την την ευγενική προσφορά τους.

Ευχαριστούμε τους αρωγούς στην προσπάθεια μας, τους εθελοντές μας: τις κύριες Στέλλα Κοσμά, Σοφία Πρωτονεταρίου, Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, Δήμητρα Κουλουβάκου, Εβίτα Θωμά, Ρούλα Σαράντου και τους κοινοτικούς συμβούλους Ρούλα Γκλαβά, Σωτήρη Μπήτρο, Νίκο Αλεξίου και Νίκο Αλευρόπουλο.


Σε μία περίοδο όπου δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή, η συμπαράστασή και ο σεβασμός που τρέφουμε προς τον συνάνθρωπό μας,

μας χαρακτηρίζει σαν λαό. Αποδείξατε εμπράκτως πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png