Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού: "Απεργούμε και συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση στις 8/3/2023 στην Παλιά προβλήτα στις 12:30 μ.μ.".

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ ν. Αργοσαρωνικού. Δελτίο Τύπου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ ν. Αργοσαρωνικού χαιρετίζει και στηρίζει ενεργά τις κινητοποιήσεις μαθητών, φοιτητών, εργατικών σωματείων και φορέων, που απαιτούν να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη. Να βγουν στο φως όλες οι ευθύνες και οι υπαίτιοι του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος! Καμία συγκάλυψη!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων, τα μαθητικά συμβούλια να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, απαιτώντας να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας, να μην κρυφτεί κανείς πίσω από το «ανθρώπινο λάθος»! Κατεβαίνουμε με τους μαθητές και τα παιδιά μας στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης.

Δεν θα σιωπήσουμε!

Δε θα περιμένουμε το επόμενο τραγικό δυστύχημα-έγκλημα! Δεν θα περιμένουμε τον επόμενο σεισμό, το επόμενο πεσμένο ταβάνι, την επόμενη πλημμύρα ή τον επόμενο κακοσυντηρημένο καυστήρα! Δεν θα μετρήσουμε άλλα θύματα!

Μετατρέπουμε την οργή και τον θυμό σε οργανωμένο αγώνα για σύγχρονες ασφαλείς μεταφορές για όλους! Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για μας και τα παιδιά μας!

Τώρα είναι η ώρα η φωνή μας να ακουστεί δυνατά!


                                                    Για το ΔΣ

 Ο πρόεδρος                                                                        ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλας Βουρδουμπάς                                                              Χρήστος Ρέππας



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png