Σε συγκέντρωση στην Παλαιά Προβλήτα, καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού, στο πλαίσιο της απεργίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού. Δελτίο Τύπου.

Όλοι στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου και στη συγκέντρωση. Εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι παίρνουμε μέρος στη συγκέντρωση στην Παλιά Προβλήτα, στις 11.30 π.μ.  Kάνουμε τον Θρήνο οργή και την οργή αγώνα!  Η ζωή και η μόρφωση των μαθητών μας για κάποιους είναι κόστος, για μας είναι ακριβή - εδώ και τώρα μετρά ασφάλειας και υγιεινής σε όλα τα σχολεία!
Γινόμαστε η φωνή των 57 νεκρών του εγκλήματος στα Τέμπη, βροντοφωνάζουμε  «Ήταν προδιαγεγραμμένο έγκλημα – το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί».

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τη νέα γενιά.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της ζωής, της υγείας και της μόρφωσης για όλο τον λαό. Τώρα είναι η ώρα να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά:
Καμία συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη. Σύγχρονες δημόσιες, φτηνές και ασφαλείς συγκοινωνίες για όλο τον λαό, ενάντια στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή κόστος.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αρτιότερη εκπαίδευση, εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας σε όλα τα ΜΜΜ και άμεση υλοποίηση των διεκδικήσεων των συνδικάτων του κλάδου.
Ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού. Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε δημόσιες υποδομές και χώρους δουλειάς.
Σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές υποδομές για μας και τα παιδιά μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png