Μαζί! Μπροστά για την Αίγινα. "Φτωχός σε έργα - Πλούσιος σε αυτοπροβολή ο προϋπολογισμός του κ. Ζορμπά για το 2023". 

Μαζί! Μπροστά για την Αίγινα. Υποψήφια Δήμαρχος Σίλα Αλεξίου. Δελτίο Τύπου.

Τον προϋπολογισμό του Δήμου Αίγινας για το 2023 παρουσίασε την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς. Έναν προϋπολογισμό από τον οποίο, κατά γενική  ομολογία, απουσιάζουν τα μεγάλα έργα που θα αναβάθμιζαν την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων του νησιού, αλλά και ο κοινωνικός χαρακτήρας που θα ανακούφιζε τις ευάλωτες ομάδες.

Πως όμως να υπάρχουν μεγάλα έργα στον προϋπολογισμό μιας Δημοτικής Αρχής που αποδείχθηκε μικρή ακόμη και στα μικρά έργα; Πως να υπάρχουν μεγάλα έργα στον προϋπολογισμό μιας Δημοτικής
Αρχής που, παρά την πλούσια παρακαταθήκη δρομολογημένων έργων που παρέλαβε από τους προκατόχους της, δεν τα προχώρησε στο ελάχιστο εδώ και τρία χρόνια; Πως να υπάρχουν μεγάλα έργα στον προϋπολογισμό μιας Δημοτικής Αρχής, η οποία δεν έχει Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης, αφού ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να καταρτίσει Τετραετές Επιχειρησιακό Σχέδιο; Πως να υπάρχουν μεγάλα έργα στον προϋπολογισμό μιας Δημοτικής Αρχής που θυμήθηκε ότι κάτι πρέπει να κάνει και αυτή, μόλις λίγους μήνες πριν τις εκλογές;

Η σπουδή του κ. Ζορμπά να εγγράψει στον προϋπολογισμό του Δήμου Αίγινας για το 2023 έργα προκατόχων του (αυτά τα λιγοστά που υπάρχουν στον προϋπολογισμό), παρουσιάζοντάς τα ως δικά του με τη μέθοδο της επέκτασης μελετών, μόνο ένα πράγμα αναδεικνύει: τον φόβο της λαϊκής ετυμηγορίας στις επικείμενες εκλογές. Έναν φόβο που μοιάζει «με τον φόβο του τερματοφύλακα πριν από τα πέναλτι». 

Τα «πέναλτι» έχουν όμως ήδη σφυριχτεί. Όχι από εμάς, ούτε από την «διαιτησία», αλλά από τον λαό της Αίγινας που, όταν έρθει η ώρα, θα δώσει τη λύση και θα προχωρήσει «Μαζί Μπροστά» με εκείνους που κοιτούν το μέλλον, αφήνοντας πίσω του όσους παραμένουν μόνο στην ανεπιτυχή διαχείρισή του σήμερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png