Οι εθελοντές της "Φάρμας Βρούβα" βραβεύτηκαν για το φιλοζωικό τους έργο, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηνών, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία "Νέμεσις".

"Φάρμα Βρούβα" Δελτίο Τύπου.

Το Σάββατο 18/3, οι εθελοντές της Φάρμας Βρούβα βραβεύτηκαν για το φιλοζωικό τους έργο, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηνών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις. Το βραβείο παρέδωσε ο δήμαρχος Αίγινας , Γιάννης Ζορμπας.

Στην όμορφη  εκδήλωση βραβεύτηκαν  επίσης σημαντικοί φιλόζωοι, διασώστες  και φιλοζωικές οργανώσεις μεταξύ των οποίων και η ομάδα που συμμετείχε με σκύλους στις διασώσεις στην Τουρκία μετά τους σεισμούς.

Η προστασία των οικιακών ζώων παραμένει τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα με εκατομμύρια εγκαταλειμμένα, αδέσποτα στους δρόμους και ανυπολόγιστα περιστατικά κακοποίησης και θανατώσεων. Όσον αφορά δε τα οικόσιτα( τα ζώα της φάρμας) και τα ιπποειδή , η κατάσταση είναι τραγική μιας και δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να τα προστατεύει .

Στον τόπο μας, χιλιάδες φιλόζωοι εθελοντές , με αυτοθυσία, ίδια  έξοδα και επίπονη  προσωπική εργασία προσπαθούν να βοηθήσουν τα ζωα όπως και όσο μπορούν. Συνήθως αντιμετωπίζουν εχθρότητα σπο την κοινωνία και αδιαφορία σπο την πολιτεία .

Η τελετή βράβευσης που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις ηταν σαν ενα λαμπερό  κερί στη νύχτα.

Φώτισε και έδωσε αξία και αναγνώριση στην προσπάθεια αυτη, με την παρουσία και υποστηριξη επωνύμων και πολιτικων προσωπικοτήτων.

Η ομάδα της Φαρμας Βρούβα ευχαρίστησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις για την τιμή που τους έκαναν και για την αναγνώριση του έργου τους .

Έκφρασαν τις ευχαριστίες τους και στο Δήμαρχο Αιγινας για την παρουσία του, τα ενθαρυντικά του λόγια και την υποστήριξη του .

Η Φάρμα Βρούβα , που βρίσκεται στην Αίγινα, εστιάζει ιδιαίτερα στα ζώα φάρμας, φιλοξενώντας γουρουνάκια, πρόβατα, κατσίκες κουνέλια, κότες καθώς και κάποια ιπποειδή και χαρίζοντας τους μια ζωή με σεβασμό και αγάπη 

Προσπαθεί να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και στη διεύρυνση της φιλοζωίας ώστε να περιλαμβάνει όλα τα ζώα που ζουν  κοντά στους ανθρώπους  και όχι μόνο τις γάτες και τους σκύλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Φάρμας https://www.vrouvafarm.org/




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png