Νέα Επαγγελματική Ένωσης Αγίας Μαρίνας. Ενέργειες Δρομολόγησης Τοπικής Γραμμής, Πειραιά – Αγία Μαρίνα, Πίνακας Δρομολογίων Πάσχα 2023.

Νέα Επαγγελματική Ένωσης Αγίας Μαρίνας. Δελτίο Τύπου.

Με Δυναμική προσέγγιση το ΔΣ της Νέας Επαγγελματικής Ένωσης Αγίας Μαρίνας, Αίγινας, κατάφερε με αλλεπάλληλες συναντήσεις κ θετικές παρεμβάσεις, να έρθει σε συμφωνία με την Πλοιοκτήτρια εταιρεία ΝΕΟΣΑΛΑΜΗΝΙΑΚΗ Ν.Ε., προκειμένου το Ε/Γ Ρ/Γ Γεώργιος Μπρουφας, ιδιοκτησίας της, να ξεκινήσει την Ακτοπλοϊκή Ζεύξη Πειραιά - Αγ.Μαρίνας κ να είναι η 1η Ακτοπλοϊκή που θα προσεγγίσει επιτέλους μετά από 2 χρόνια, στάσης τοπικών δρομολογίων, το νέο λιμενοβραχίονας της Αγίας Μαρίνας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή, όντας και το 1ο καράβι με τοπικό δρομολόγιο που ουσιαστικά θα κόψει και την κορδέλα του Νέου  Λιμένα. Το παρθενικό δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί την Μ. Παρασκευή 14/04/23 αναχωρώντας από τον Πειραιά στις 17:30 και με άφιξη στο Λιμένα της Αγίας Μαρίνας περί τα 90 ́ αργότερα.

screenshot.402.png


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png