Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση διαγενεακής φωτογραφίας με τίτλο "Μεγαλώνουμε Μαζί. Μεγαλώνουμε Καλύτερα".

ΑΝΤΑΜΑ. Δελτίο Τύπου.

Στα πλαίσια του πολυθεματικού φεστιβάλ με τίτλο Art4Me - Τέχνη και Ψυχική Υγεία, που διοργανώνει τo σωματείο Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας, η ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, προσκαλει την τοπική κοινωνία της Αίγινας να συμμετάσχει σε Διαγενεακή Έκθεση Φωτογραφίας, με κεντρικό θέμα «ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!».

Πιο συγκεκριμένα, προσκαλούμε Μικρούς & Μεγάλους φωτογράφους να απαθανατίσουν μία όμορφη διαγενεακή στιγμή της ζωής τους, με στόχο την ανάδειξη της δύναμης των σχέσεων μεταξύ γενεών.και πώς αυτές συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα κοσμήσουν τον Κήπο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας στις 25 & 26 Μαίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ, με σκοπό να:
αναδείξουν την αξία και τη δύναμη της Διαγενεακής Επαφής και
«μιλήσουν» για την ανάγκη μίας Ελληνική Κοινωνία Συμπεριληπτική και ταυτόχρονα Ανοικτή προς τους ανθρώπους όλων των Ηλικιών!

Όροι Συμμετοχής στην Διαγενεακή Έκθεση

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους, μικρούς & μεγάλους κάθε ηλικίας. Άτομα κάτω των 18 ετών, τεκμαίρεται ότι έχουν την συγκατάθεση των νόμιμων κηδεμόνων τους.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλει μόνο 1 φωτογραφία, η οποία θα πρέπει να απεικονίζει τουλάχιστον δύο (2) έμβια προσώπα διαφορετικών γενεών, για τα οποία ο συμμετέχων έχει τη συγκατάθεση τους για χρήση των προσωπικών τους δεδομένων.

Η φωτογραφία υποβάλλεται σε μορφή JPEG/PNG, Ανάλυση min 5MP, Μέγεθος αρχείου max 5MB.
Αποστολή φωτογραφίας: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποβολή συμμετοχών έως 12 Μαίου 2023.

Μικροί-Μεγάλοι μαζί, βγάλτε την πιο όμορφη φωτογραφία σας!

Επικοινωνία: Κοκκολιά Λιάνα (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)/ Σοφία Παττακού (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png