"Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα". Δελτίο Τύπου.

"Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα". Δελτίο Τύπου.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Μιας και ήδη έχουμε μπει σε μια μακρά προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, και αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί κάποιοι συνδυασμοί και κάποια ονόματα που θα συμμετέχουν, θεωρώ σωστό σαν επικεφαλής της  Αλλαγής Πορείας για την Αίγινα να κάνω γνωστό πως η δημοτική μας παράταξη δεν θα πάρει μέρος σε αυτή την εκλογική διαδικασία, και εγώ προσωπικά δεν θα είμαι υποψήφιος για καμμία θέση.

Η παράταξη μας δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την συνεργασία κάτω από το πρίσμα του δικαίου συστήματος της απλής αναλογικής. Ήμουν και είμαι πεπεισμένος πως τα μέλη της παράταξης μας θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά για την πρόοδο του νησιού αυτά τα τέσσερα χρόνια, ειδικά στο κομμάτι του τουρισμού, του αθλητισμού και του πολιτισμού. Δυστυχώς, η παράνομη παρέμβαση του νόμου Θεοδωρικάκου (σύμφωνα με το ΣτΕ), αλλά και ο συγκεντρωτισμός της δημοτικής αρχής, δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να προσφέρουμε όσα θέλαμε. Θεωρώ πως εγώ και ο Αντώνης Ντελής που εκπροσωπίσαμε την παράταξη στο Δημοτικό συμβούλιο, σταθήκαμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους θεσμούς, με ήπιο και τεκμηριωμένο λόγο, και με προτάσεις, δώσαμε το στίγμα μας και επιδιώξαμε την συνεργασία και την συνεννόηση με κάθε τρόπο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε εμάς, όλους όσους μας στήριξαν. Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, το κυβερνών κόμμα το 2019 και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκαν δίπλα μας και οραματιστήκαμε μια καλύτερη Αίγινα για τα παιδιά μας.

Κλείνοντας, θα μου επιτρέψετε, ανάμεσα στους τόσους συντρόφους που έδωσαν το παρόν στο ψηφοδέλτιο μας, εργάτες, ψαράδες, συνταξιούχους, οικονομολόγους, επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, ζωγράφους, ηθοποιούς κτλ, να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον κοντά μας ,που την ώρα που έδινε την προσωπική του μεγάλη μάχη, χωρίς δεύτερη σκέψη δήλωσε συμμετοχή και μας τίμησε με την παρουσία του στον συνδυασμό μας. Αναφέρομαι στο Τάκη τον Σπυριδάκη. Τον μνημονεύω και τον ευχαριστώ πολύ.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπολίτες μου που θα είναι υποψήφιοι.

Προτρέπω όλους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, να χρησιμοποιήσουν όλους τους σταυρούς προτίμησης με σύννεση και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας. Ελπίζω να αναδειχθούν νέοι συντοπίτες μας και εύχομαι να εκλέγουν  περισσότερες γυναίκες στο Δημοτικό συμβούλιο. Παραμένω φυσικά πάντα ενεργός πολίτης της Αίγινας που αγαπώ, και είμαι πάντα στην διάθεση του νησιού μου.

Με εκτίμηση 
Μεθενίτης Παντελής 
Δημοτικός Σύμβουλος 
Επικεφαλής Δ.Π. "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png