Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας αποχαιρετά τον Νίκο Αλυφαντή του Γεωργίου (Χαϊμαντά), που έφυγε την Πέμπτη 4 Μαϊου.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η Oργάνωση Mελών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αίγινας, αποχαιρετά τον φίλο, συναγωνιστή και σύντροφο Νίκο Αλυφαντή του Γεωργίου (Χαϊμαντά) που έφυγε από κοντά μας, την Πέμπτη 4 Μαϊου.

Ο Νίκος, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο  της Μπολόνιας στην Ιταλία. Γυρνώντας στη Ελλάδα ασχολήθηκε  αρχικά με την ειδικότητά του στο αεροδρόμιο της Τανάγρας αλλά στη συνέχεια τον κέρδισαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες στα εκκοκιστήρια βαμβακιού. Η αρχή έγινε από τη Δαύλεια Βοιωτίας για να συνεχιστεί στα Γιαννιτσά της Πέλλας.

Οι επιχειρήσεις δεν  απομάκρυναν τον Νίκο από τη συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα, αφού  οι συναναστροφές του με νέους πολλών κρατών σε ένα από το  παλαιότερα Πανεπιστήμια του κόσμου, αυτό  της Μπολόνιας, τον είχαν επηρεάσει έντονα.

Πρωταγωνιστής στους πολιτικούς αγώνες  ως  υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογές  ( στις τελευταίες εκλογές με την ΔΗΜΑΡ)  αλλά και στα Δημοτικά δρώμενα του νησιού  όπου ήταν υποψήφιος το 2006 με το συνδυασμό του Παναγιώτη Κουκούλη ,”Αίγινα κίνηση ευθύνης” και το 2019 με τον Συνδυασμό “Αλλαγή πορείας για την Αίγινα “ με επικεφαλής τον Παντελή Μεθενίτη.

Η μεγάλη του αγάπη όμως ήταν η Αίγινα, όπου περνούσε μεγάλο  διάστημα ασχολούμενος με τα κτήματά του και την παραγωγή  φιστικιού. 

Άνθρωπος δυναμικός και  δραστήριος στην καθημερινότητα αλλά και σε  όλες του τις δράσεις. Οι φίλοι του- στα καφενεία της Δημαρχίας- θα τον θυμούνται  να περνάει με την εντούρο μηχανή του, ως έναν  “αιώνιο έφηβο”.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ εκφράζει τα θερμά  συλληπητήρια  στην γυναίκα του, τα παιδιά του, την μητέρα του, την αδελφή του και  σε όλους τους συγγενείς του.

 Καλεί τους φίλους και συναγωνιστές του, στον τελευταίο αποχαιρετισμό,την Δευτέρα ώρα 12.00 στην Παναγίτσα της Αίγινας.

 Νίκο, καλό σου ταξίδι.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png