ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Ανακοίνωση για τους εκλογικούς αντιπροσώπους

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες

Η παράταξή μας κράτησε την Ελλάδα όρθια, αντιμετωπίζοντας αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις και όχι απλά τις διαχειρίστηκε, αλλά ως Κυβέρνηση πραγματοποίησε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα και παθογένειες δεκαετιών.

Οι εθνικές εκλογές που ακολουθούν τους επόμενους μήνες είναι οι πιο κρίσιμες γιατί θα ορίσουν το μέλλον της χώρας, όχι μόνο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά για τις επόμενες δεκαετίες και τις επόμενες γενιές.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Θα τη δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και δεν θα αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη.

Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια.

Δηλώστε ως εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας στα τηλέφωνα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση παρακάτω, ώστε σε κάθε εκλογικό τμήμα σε όλη την Αίγινα, να εκπροσωπείται το κόμμα μας. Και αυτό είναι σημαντικό να γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οργάνωση, κατανομή των εκλογικών αντιπροσώπων, αλλά και πλήρης ενημέρωση και επιμόρφωσή τους.

Συνεχίζουμε ενωμένοι για τις μεγάλες νίκες που έρχονται.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

6971785979, 6934305723

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png