Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Πολίτες της Αίγινας
Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας ευχαριστεί όλες και όλους που ασκήσατε το υπέρτατο δημοκρατικό σας δικαίωμα και συμμετείχατε στις εκλογές της 21 Μαίου 2023. Ιδιαίτερα συγχαίρει όλους τους νέους ψηφοφόρους που πήραν μέρος για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία και έδειξαν με την παρουσία τους ότι η ανάγκη για ένα καλύτερο μέλλον είναι και δική τους υπόθεση.
Το εκλογικό αποτέλεσμα στο νησί μας -όπως και πανελλαδικά- δεν ήταν αυτό που περιμένανε. Η μείωση των ποσοστών μας πιστεύουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της ΟΜ.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο νησί μας, αλλά και στην γενικότερη εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε βασικά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της χώρας μας (ακρίβεια, τρόφιμα, ενέργεια(ΔΕΗ),καύσιμα,απαξίωση της υγείας και της παιδείας, κ.α.)
Αγαπητοί συμπολίτες
Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας με την καθημερινή παρουσία της έχει συμβάλει στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων του νησιού,σε συνεργασία με τον Δήμο,τους επαγγελματικούς συλλόγους,τους φορείς,με τους κατοίκους του νησιού και βοήθησε ώστε να δρομολογηθούν μια σειρά από μεγάλα έργα που έχουν να κάνουν για την ανάπτυξη και τις υποδομές του νησιού μας,(υποθαλάσσιος αγωγός για ύδρευση με νερό ΕΥΔΑΠ, επάνδρωση του Κέντρου Υγείας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,λιμάνια Αγ.Μαρίνας- Πέρδικας-Σουβάλας-Αγκιστρίου,Γυμνάσιο στο Αγκίστρι, επισκευή του Ορφανοτροφείου/Φυλακές,δημιουργία Γηροκομείου στο Λεούσιο ίδρυμα,φωτισμός ναού Αφαίας κ.α).
Είμαστε περήφανοι για τη συνεισφορά μας αυτή, έστω κι αν δεν αποτυπώθηκε σε ψήφους στην κάλπη της 21ης Μαίου.
Ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Μποροστά μας, έχουμε μια ακόμη εκλογική μάχη, στις 25 Ιουνίου.
Με γνώμονα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της χώρας αλλά και του νησιού μας, σας καλούμε να δώσετε το παρόν στην επόμενη εκλογική μάχη, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Η παρουσία μας δεν τελειώνει σε μια εκλογική αναμέτρηση,όσο αρνητικό κι αν είναι το αποτέλεσμα.Το μέλλον,άλλωστε,διαρκεί πάντα.

Με εκτίμηση
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΑΙΓΙΝΑΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png