Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

ΔΗΜ. Τ.Ο Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι καταλυτικό και αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει την έγκριση να μην διακυβεύσει το μέλλον της χώρας μας και να εργαστεί αυτοδύναμα, με αποφασιστικότητα. Οι συμπολίτες μας έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή στον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να ολοκληρώσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό, επανάπαυση ή ολιγωρία. Δεν υπάρχει χώρος για έπαρση ή αλαζονεία. Η κάλπη στις 25 Ιουνίου θα είναι άδεια και θα πρέπει να γεμίσει ξανά με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Το κοντέρ θα ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Μόνο με ισχυρή αυτοδυναμία μπορούμε να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη σταθερότητα για τη χώρα.

Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, είναι ώρα για συσπείρωση και αγώνα από την αρχή. Στην Αίγινα, το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας άγγιξε το 56%, αυξάνοντας κατά 8 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2019. Αυτό αποτελεί το αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αίγινας και των φίλων της Παράταξής μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία με την ψήφο τους, αλλά και όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στη δημοκρατική διαδικασία, με ποσοστό συμμετοχής 63%, το οποίο είναι υψηλότερο από το ποσοστό συμμετοχής σε εθνικό επίπεδο.

Συγχαίρουμε τους τρεις βουλευτές της ΝΔ Κ. Κατσαφάδο, Δ. Μηχαηλίδου και Ν. Βλαχάκο, για την εκλογή τους στην Α' Πειραιά και Νήσων. Παράλληλα, απευθύνουμε συγχαρητήρια και στους υποψήφιους βουλευτές Ν. Μανωλάκο, Ν. Δούνια, Γ. Μελά και Ε. Χιώτη για τον έντιμο και ηθικό αγώνα τους.

Περισσότερο από όλους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους του κόμματός μας, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και διασφάλισαν την ομαλή λειτουργία των εκλογικών τμημάτων.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αποφασιστικότητα και δέσμευση για το καλό της χώρας μας.

Με εκτίμηση,

Για την ΔΗΜ. Τ.Ο. Αίγινας

Ο Πρόεδρος




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png