Το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας ευχαριστεί τους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, για την παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

2ο Γυμνάσιο Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2 ου Γυμνασίου Αίγινας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, για την ενημέρωση που παρείχαν στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου το διήμερο 25/26 Μαΐου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Μαΐου η επικελευστής κ. Κούρου Νίκη και η ανθυπασπιστής κ. Πηνελόπη Αντωνοπούλου, αξιωματικοί του Λ/Σ, παρουσίασαν στους μαθητές το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: « Προσέχω - Μαθαίνω – Νοιάζομαι» που έχει εκπονήσει το Υπουργεί Ναυτιλίας και αφορά την ασφάλεια στη θάλασσα και την καθαριότητα των ακτών.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου ο Υπαστυνόμος Α. κ. Παν. Στουρνάρας από το Α/Τ Αίγινας ενημέρωσε τους μαθητές της Γ΄ και της Α΄ Γυμνασίου για θέματα οδικής ασφάλειας και οδήγησης.

Και τα δύο προγράμματα κρίθηκαν πολύ επιτυχημένα και χρήσιμα για την καλύτερη ενημέρωση των μαθητών και την αποφυγή κινδύνων τους καλοκαιρινούς μήνες που ακολουθούν.

Ο Διευθυντής
Μπήτρος Γεώργιος
Η Υποδιευθύντρια
Πετρίτου Νεκταρία.

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών του σχολείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png