Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Παναγιναϊκού στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ Γ΄ Παίδων και Μίνι 2oς Όμιλος.

Παναγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Παναγιναϊκού στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ Γ΄ παίδων και μίνι 2oς όμιλος. Μια πολύ δύσκολη και κοπιαστική χρόνια έφτασε στο τέλος της με απτά αποτελέσματα και δικαίωση των τεθειμένων στόχων.

 Καλύτεροι αθλητές και καλύτερα παιδιά.

 Ο στόχος ήταν ένας στην αρχή της σεζόν 2022-2023: να προσπαθήσει η ομάδα  μας  σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος να είναι ανταγωνιστική  είτε στην παίδων  είτε στο ΜΙΝΙ. Και φυσικά τα κατάφερε , τερματίζοντας στην 3ηθέση , σε ένα πολύ δύσκολο  πρωτάθλημα , αλλά  κυρίως πιο δύσκολο   λόγο  της απουσίας κλειστού  γυμναστηρίου και γενικής έλλειψης σύγχρονων αθλητικών υποδομών στο νησί.

Η ομάδα μας ηττήθηκε και  στα     2 παιχνίδια από τον ολυμπιακό  Πειραιώς  εντός έδρας και εκτός  χάνοντας   την 2η προνομιούχα θέση στην επομένη φάση της ΕΣΚΑΝΑ.

Φέτος  η ομάδα μας εμπιστεύτηκε στην θέση του προπονητή στους κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΛΕΞΗ &κ.ΣΠΥΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ.

Η ομάδα μας έμεινε ευχαριστημένη από την συνεργασία στο προπονητικό κομμάτι και θα συνεχιστεί και την καινούργια χρονιά 2023-2024.

Στο παιδικό μας κατέλαβε την 3ηθέση  ανάμεσα σε  11 ομάδες και είχε την 2η  καλύτερη  επίθεση στο πρωτάθλημα , και τον πρώτο  σκόρερ και πρώτο   πασέρ   Γιάννη Άρσο .

Κέρδισε την ομάδα που τερμάτισε  τελικά  δεύτερη-τον Πειραϊκό  με 30 πόντους και όμως δεν τερμάτισε   δεύτερη.

Tα   αποτελέσματα των αγώνων

Παναιγιναϊκός 42 –Ολυμπιακός 71, τραυματισμός-διάστρεμμα από το 4ο λεπτό του Γιάννη Άρσου

Παναιγιναϊκός 73–Προφήτης 49

ΛέωνΜοσχάτου 45-   Παναιγιναϊκός84

Παναιγιναϊκός67 – Πειραϊκός  77

Καλλιθέα 71- Παναιγιναϊκός 44

Παναιγιναϊκός  63- ΦοίνικοςΠειραιά  49

ΑπόλλωνΜοσχάτου  54 - Παναιγιναϊκός 89

ΑτρόμητοςΠειραιά46- Παναιγιναϊκός 48

Παναιγιναϊκός  83-Ερμής Περάματος  67

Φοίνικος  ΑγίαςΣοφίας 1-  Παναιγιναϊκός  2

Ολυμπιακός  80  -   70, το πιο σημαντικόπαιχνίδι της χρόνιας  εκτός  έδρας και βάλαμε 70 πόντουςαλλά υπερίσχυσαν με 80 , πολύ κακήάμυνα σε όλο το παιχνίδι .

ΠροφήτηςΗλίας  72-  Παναιγιναϊκός 79 

Παναιγιναϊκός72- ΛέωνΜοσχάτου 43

Πειραϊκός 33  -  Παναιγιναϊκός 60, τοκαλύτεροφετινόπαιχνίδι της ομάδας σε άμυνα και επίθεση. Μάλιστα οι άλλες ομάδες θεώρησαν  ότι το σκορ είναι λάθος  και ότι είχε γίνει  κάποιο λάθος από την ΕΣΚΑΝΑ.

Παναιγιναϊκός20 - Καλλιθέα 0. Είναι το παιχνίδι που περιμέναμε στην έδρα μας αλλά δεν έγινελόγω βροχής το πρωί με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλές το γήπεδο Αίγινας Και μετά επειδή η Καλλιθέα  δεν ξαναήρθεΑίγινακατακυρώθηκε  υπέρημών ο αγώνας.

ΦοίνικοςΠειραιά 44- Παναιγιναϊκός 68

Παναιγιναϊκός  78  - ΑπόλλωνΜοσχάτου  50

Παναιγιναϊκός 20 - Ατρόμητος0. Δεν ήρθαν οι φιλοξενούμενοι , την κοπάνησαν!

ΕρμήςΠεράματος  58-Παναιγιναϊκός 65

Παναιγιναϊκός  2 – ΦοίνικοςΑγίαςΣοφίας  1.Δεν ήρθαν οι φιλοξενούμενοι.



Η συμμέτοχη του Γιάννη  Άρσου σε κλιμάκιο  εθνικής   παμπαίδων 4 φορές τη χρονιά 2022-2023 γέμισε   όλη την ομάδα  χαρά και ικανοποίηση.

Συνολικά στο παιδικό   συμμετείχαν και  άλλα   παιδιά- αθλητές  που βοήθησαν την ομάδα μας να κατακτήσει την 3ηθέση και την επομένη  χρονιά 2023-2024 ελπίζουμε να κατακτήσουμε την 1η θέση.

Συμμετείχαν στους αγώνες της ομάδας  μας  ,σημειώνοντας  πόντους   βοηθώντας στα ριμπάουντ, στα κλεψίματα ή κοψίματα οι κάτωθι παίκτες:

Σωτήρης Βατικιώτης, Πάπρι  Ανδρέα, Αξιώτης Νίκος , Μάριο ςΚατσούλης,Λεούσης Αργύρης , Χρόνης Θεοδωρόπουλος, Σαμπάν Λούσκα , Νάκε Μάριος-Αλέξανδρος, Στέλιο ςΜετούσι , Ορφέα Χαΐρι , Δημήτρης Μαργαρώνης, Ρεκλείτης Παναγιώτης, Μοίρας Βαγγέλης, Θανάσης Μαρίνης, Μπρέγκα Μάρκο , Μπρέγκα Χρήστο, Μάρι Πετούσι, Ζήσης Χροναίος, Διονύσης Λορέτζος, Γιώργος Τζίτζης, Γιώργος Μαργαρώνης, Τάκης Τζίτζης και Παύλος Χατζηκωνσταντίνου.

Στόχος της ομάδας μας για τη νέασεζόν να αποκτηθούν 2 νέαπαιδιά που θα βοηθήσουνπερισσότερο στα ριμπάουντ και στην άμυνα.

Στο μίνι    όσους  αγώνες  παίξαμε   πήγαμε πολύ καλά με όλα  τα παιδιά  και πρώτοσκόρεραλλάκυρίως πρώτο πασέρ τον Γιώργο Μαργαρώνη.

Φτιάχνεται μια νέα ομάδα  στο μίνι   με πολλά   ταλαντούχα και ψηλά   παιδιά.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη τους και την βοήθεια τους σε κάθε αγώνα της ομάδας μας.

  Σήμερα , παρόλες τις δυσκολίες , τον Ιούνιο του 2023  στο μπάσκετ  αθλούνται 63 παιδιά από όλο το νησί της Αίγινας. .

Ευχαριστούμε τον γιατρό Γιώργο Άρσο, του οποίου η   παρουσία και συμβολή ήταν πολύ  σημαντική και χρήσιμη σε όλους τους αγώνες της ομάδα  μας και  σε  όλα τα εκτός έδρας   παιχνίδια.

Ευχαριστούμε το κατάστημα-κρεοπωλείο Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιος ,

και το Κέντρο Τύπου,

 τον Ολυμπιακό  Πειραιώς και τον πρόεδρο  Βαγγέλη  Μαρινάκη για το αθλητικό  υλικό και μπάλες για την ομάδα μας  ,

τον πρόεδρο της  ΕΟΚ για υλικό και μπάλες  ,και πολλούς επώνυμους Αιγινήτες και φίλους του μπάσκετ που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και να  βοηθούν την ομάδα μας.

Τέλος , ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κοινοπραξία πλοίων Σαρωνικού που στηρίζουν την προσπάθεια μεταφοράς μας όλη τη σεζόν.Χωρίς την κοινοπραξία δεν θα μπορούσαν τα παιδιά της Αίγινας να παίξουν μπάσκετ σε όλο τον Πειραιά και την ΕΣΚΑΝΑ ,έγκαιρα και με ασφάλεια τον χειμώνα και όλες τις εποχές. 

4  συνεχόμενες χρονιές, δηλαδή τα έτη -2019 -2020 - -2022-2023  ο   Παναιγιναϊκός  είναι ανάμεσα στις καλύτερες   ομάδες   παιδικού Γ΄ Παίδων   της ΕΣΚΑΝΑ,4  συνεχόμενες  χρονιές στις πρώτες   ομάδες , κάτι σημαίνει αυτό και σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Και χωρίς γήπεδο !

Επόμενο καλοκαιρινό  ραντεβού της ομάδας στο καλοκαιρινό  basketcamp  από 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023,

και το  3on  3 τον Αύγουστο από 4 και 5  Αυγούστου 2023 .


Εκ της διοικήσεως της ομάδας «Παναιγιναϊκός»

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png