Η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα εκπροσώπησε τον Δήμο Αίγινας, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης.

timitiki-04.jpg
Δελτίο Τύπου.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά ετελέσθη στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας στον Πειραιά η Δοξολογία προς τιμήν της Ιστορικής επετείου και της μεγάλης νίκης των Μανατιών και Μανιατισσών, στην Βέργα, στο Διρό και στο Πολυάραβο.

Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ. Γεωργία Ξανθάκη - Καραμάνου καθηγήτρια της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στα Πανεπιστήμια Αθηνών & Πελοποννήσου. 

timitiki-01.jpg

Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν., στο άγαλμα του Κων/νου Παλαιολόγου. Την συγκεκριμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλών άλλων φορέων. Το Δήμο Αίγινας  εκπροσώπησε  η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος της Π.Ε.Γ.Μ. η κ. Καίτη Σαλπέα - Στάθη, καταθέτοντας στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά.

Τέλος η πρόεδρος της Π.Ε.Γ.Μ. κ. Ρίτσου Γιώτα παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην  κ. Καίτη Σαλπέα- Στάθη τιμώντας την για την πολύχρονη προσφορά της στον Σύλλογο. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png