Δήλωση Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδου.

KATSAFADOS.jpg


Δελτίο Τύπου.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων, κ. Κώστας Κατσαφάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του, αλλά και τους προκατόχους μου για τα όσα πέτυχαν μέχρι σήμερα. Η ασφάλεια των πολιτών, ο σεβασμός των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και η ασφάλεια των συνόρων μας αποτελούν προϋπόθεση για την ελευθερία, την ευημερία και τη λειτουργία της δημοκρατίας μας.

Πίστευα και πιστεύω σε μια Αστυνομία σύγχρονη, αποτελεσματική απέναντι σε κάθε μορφή εγκλήματος και φιλική στον πολίτη. Μια Αστυνομία που οφείλει να λειτουργεί με διαφάνεια, με κανόνες και αξίες.

Μαζί με τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. που τους χρωστάμε πολλά, θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του εγκλήματος, τον αγώνα για την προστασία των πολιτών και της πατρίδας μας. Θέλω να γνωρίζουν ότι σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι δίπλα τους. Έχουμε πετύχει πολλά, είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε περισσότερα.»



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png