Ευχαριστήριο της ομάδας μπάσκετ του Παναιγιναϊκού προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη.

Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού Αίγινας  θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δωρεά 20 μπουφάν άριστης ποιότητας, 20  φόρμες  πολύ καλή ποιότητας  και ανθεκτικές,  ΚΑΙ  10 μπάλες  molten  για τη νέα δύσκολη αγωνιστική σεζόν 2023-2024 .

Όπως είναι γνωστό οι μπάλες σε ανοικτό γήπεδο μπάσκετ    και τσιμέντο είτε φθείρονται   πολύ σύντομα   είτε σκάνε από αγκάθια που υπάρχουν έξω η γύρω από το γήπεδο η και απέναντι από το γήπεδο..


Όταν υπάρχουν καλές και πολλές  μπάλες μπάσκετ  σε αυτά τα  ανοιχτά  γήπεδα , τότε οι μικροί  αθλητές και προπονητές  τους είναι    χαρούμενοι  και ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι και έχουν όρεξη να κάνουν  προπόνηση.

Το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός  για μικρές ερασιτεχνικές ομάδες εκτός Πειραιώς είναι μεγάλη για άλλη μια φορά.

Το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός   για τις επόμενες   γενιές   μικρών αθλητών   μπάσκετ στην Αίγινα,  είναι συνεχιζόμενο και αμέριστο.

Είναι πραγματικό ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ.  Βασίλη Βασιλειάδη, για όλη τη βοήθεια ,   στο αίτημα της ομάδας μας . 

Η προσπάθεια μας σε  ένα ανοικτό γήπεδο  γήπεδο    μπάσκετ    να έχουμε μια αξιόμαχη ομάδα σε όλα τα τμήματα  και  όλους τους αγώνες εντος και εκτός Αίγινας, συνεχίζεται.

Η προσπάθεια μας οι αθλητές μπάσκετ της Αίγινας  να έχουν καλύτερες αγωνιστικές  και   γηπεδικές συνθήκες, συνεχίζεται

Ευχαριστούμε θερμώς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png