Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Προχωράμε ενωμένοι, δεν τους κάνουμε το χατίρι

Αγαπητέ σύντροφε, αγαπητή συντρόφισσα
Το κόμμα μας ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μετά από 2 απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις με ένα αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα και με την παραίτηση του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα από πρόεδρος του κόμματος, τα μέλη τα στελέχη αλλά και ο αφανής λαός της Δημοκρατικής αριστεράς που στήριξε με περηφάνια τον ΣΥΡΙΖΑ, καλείται συντεταγμένα με σεβασμό στον διάλογο να δώσει λύσεις στην νέα εποχή του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς.

Αυτή την ιστορική περίοδο η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας το Σάββατο 30 Ιουνίου συνεδρίασε το συντονιστικό και εκτιμώντας τα νέα δεδομένα ομόφωνα αποφασίσαμε:

α)τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά Τρίτη 20.00-22.00 και Σάββατο 11.30-13.30 μ.μ

β)Η δράση μας στα οξυμένα τοπικά προβλήματα θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον όπως (η κατάληψη και η παράνομη χρήση των αιγιαλών και δημοσίων χώρων, η έλλειψη αποχετευτικού αγωγού, η υποβάθμιση του Κ. Υγείας, κ.α)

γ )Κάνουμε έκκληση, προς όλες και όλους τους σ. αυτές τις μέρες και μέχρι να κλείσει ο κύκλος των εσωτερικών διαδικασιών του κόμματος να αποφεύγετε την προσωπική αντιπαράθεση και την ανθρωποφαγία μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Οι διαφορετικές απόψεις είναι πλούτος, ο διάλογος είναι απαραίτητος, η σιγή νεκροταφείου δεν μας ταιριάζει. Αλλά ο διάλογος και οι απόψεις, που αφορούν την κοινωνία, τις αιτίες της ήττας, την ταυτότητα, τη φυσιογνωμία, την προοπτική της αριστεράς και του κόμματός μας καλό θα είναι να γίνεται στον χώρο μας και όχι μέσο του fb.

δ ) Όταν ολοκληρωθούν οι οργανωτικές συσκέψεις, η οργάνωση μας θα προβεί σε Γενική συνέλευση των μελών και φίλων της, προκειμένου να εκτιμήσουμε και να δούμε την νέα μας πορεία.

Τώρα αποκτά μεγαλύτερη σημασία το σύνθημα: "Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png