14ο Aegina Fistiki Fest. Αντικατάσταση του Πάνου Μουζουράκη από τον Πάνο Βλάχο στη συναυλία της 1ης Αυγούστου στον Αγ. Νικόλαο τον Θαλασσινό.

Οργανωτική Επιτροπή του 14ου Aegina Fistiki Fest. 

Τρίτη 1η Αυγούστου: Εν πλω συναυλία μέσα στο πλοίο Αντιγόνη και συνεχίζουμε στον Αγ. Νικόλα τον Θαλασσινό 

Αντικατάσταση του Πάνου Μουζουράκη από τον Πάνο Βλάχο

Παρά την ματαίωση της παρουσίας του Πάνου Μουζουράκη, το πρόγραμμα των συναυλιών του Aegina Fistiki Fest  της 1ης Αυγούστου δεν αλλάζει: η εν πλω συναυλία των  GADJO DILO στο πλοίο Αντιγόνη, που θα αποπλεύσει από τον Πειραιά στις 19:00, θα γίνει όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Και το πάρτι θα συνεχιστεί στο λιμάνι της Αίγινας από τον πολυτάλαντο ηθοποιό και τραγουδοποιό Πάνο Βλάχο.

Η προγραμματισμένη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη, επρόκειτο να είναι ένα δώρο προς την καινούργια του πατρίδα, την Αίγινα, καθώς ο καλλιτέχνης, κατά δική του επιθυμία, δεν θα είχε αμοιβή για τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Η αλλαγή της διάθεσης και η ματαίωση της  εμφάνισης του καλλιτέχνη για προσωπικούς και απρόβλεπτους λόγους, τρεις μέρες πριν την συναυλία, μας λυπεί ιδιαίτερα. 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η αρχική γενναιόδωρη δωρεά του θα γίνει πραγματικότητα σε μια άλλη χρονική στιγμή, ούτως ώστε οι φίλοι του στο νησί να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν. 


Από την Οργανωτική Επιτροπή του 14ου Aegina Fistiki Fest


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png