Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. "Χωρίς ντροπή συνεχίζουν να καπηλεύονται τα έργα της διοίκησης της Ρένας Δούρου στην Αίγινα".

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η καπηλεία έργων της «Δύναμης Ζωής» και του ΣΥΡΙΖΑ στην Αίγινα, από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι «μεταδοτική». Μετά την επίσκεψη και οικειοποίηση των έργων εποχής Δούρου και ΣΥΡΙΖΑ από τον περιφερειάρχη κ. Πατούλη, σειρά τώρα είχε η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, η οποία, αντί να αναφερθεί στις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις του έργου ανάπλασης-ανακαίνισης του Ορφανοτροφείου/Φυλακών Αίγινας, μας το παρουσίασε ως έργο του Υπουργείου που εποπτεύει!
 
Το επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά: το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε από τη Διοίκηση της «Δύναμης Ζωής» για χρηματοδότηση στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στο Αστικό Περιβάλλον» του Ε.Π. «Αττική», με απόφαση ένταξης πράξη που υπέγραψε η Ρένα Δούρου στις 11.05.2018 με τίτλο: "Αποκατάσταση Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου - Φυλακές Αίγινας για νέες χρήσεις".
 
Στο ίδιο σφάλμα υπέπεσε πάλι η κ. Μενδώνη με τον φωτισμό του ναού της Αφαίας. Εμείς απλά να της υπενθυμίσουμε ότι το έργο «Αναβάθμισης περιβάλλοντος χώρου και φωτισμού ανάδειξης των ναών Αφαίας και ιερού Ελλανίου Διός, προϋπολογισμού 2.041.060 ευρώ» είναι- και αυτό-έργο της διοίκησης Ρένας Δούρου. Επίσης, ενημερώνουμε την κ. Υπουργό ότι επί εποχής Δούρου  χρηματοδοτήθηκε το έργο της νέας πτέρυγας του «Μουσείου Χρήστου Καπράλου», προϋπολογισμού 3,7 εκατ. ευρώ.

Φίλες και φίλοι, φυσικά, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι τα έργα αυτά προήλθαν από τον σχεδιασμό και τον μόχθο των Διοικήσεων των προηγούμενων δημάρχων της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png