ΚΟΒ ΚΚΕ Αίγινας. Ξενάγηση - επίσκεψη στις Φυλακές Αίγινας και στην έκθεση του εικαστικού Γ. Ξένου

ΚΟΒ ΚΚΕ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Την Κυριακή 13/8/2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ξενάγηση - επίσκεψη στις Φυλακές Αίγινας και στην έκθεση του εικαστικού Γ.Ξένου. 

Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού μας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την τεκμηριωμένη επιστημονικά ομιλία της Ζωής Γεωργιάδου,αρχιτέκτονα-μηχανικού, καθηγήτριας του ΠΑΔΑ ,σχετικά με την ιστορία και τη χρήση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου-Φυλακών.Το ίδιο πολύτιμα ήταν τα στοιχεία που ακούστηκαν από την Αντωνία Δημητρουλάκου ,εκ μέρους της ΚΟΒ Αίγινας,για τη ζωή και τη δράση των πολιτικών κρατουμένων, των κομμουνιστών και λαϊκών αγωνιστών,τις εκτελέσεις.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις κατοίκων με έντονο το βιωματικό στοιχείο.Κατόπιν ακολούθησε η επίσκεψη στην εικαστική έκθεση.Παρευρέθηκαν επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” , Παναγιώτης Ηλίας και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων με  τη Λαϊκή Συσπείρωση,Νίκος Πουλάκης. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png