Ευχαριστήρια επιστολή του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ.

Το Δ.Σ. του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ" θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών kκαι Αιγίνης, καθώς και στην Ιερά Μονή Αγ. Νεκταρίου που επί σειρά ετών υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου.

Το Δήμο Αίγινας, την ΚΕΔΑ και την επιτροπή Φεστιβάλ Φιστικιού για την εποικοδομητική συνεργασία μας. Την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Saronic Ferries και την Aegean για τη βοήθεια τους στους Εκπαιδευτικούς Μουσικούς μας μέσω εκπτωτικών εισιτηρίων. Την "ΗχοΟπτική" Νίκος Δερματάς και τον ηχολήπτη Κλήμη Παναγιώτη για τη διαρκή υποστήριξη τους στα ηχητικά των Συναυλιών.

Τις επιχειρήσεις : "Fiori di casa" (Σώζος Μπόγρης) "Ηλιαχτίνα" (κ.Τίνα Κοτσώνη & Ευθύμη Στεργιούλα), "Μούρτζης" (Νίκος & Γιώργος Μούρτζης). Την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός για τη συμβολή του στην ενίσχυση του συλλόγου καθώς και όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Αίγινας που έχουμε συνεργαστεί περιστασιακά κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Θερμές ευχαριστίες στους Μουσικούς Εκπαιδευτικούς του Συλλόγου για την άριστη συνεργασία μας καθώς και τους γονείς των μαθητών μας για την εμπιστοσύνη τους.  Ευχές για ένα δημιουργικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έτος 2023-2024.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png