Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αργοσαρωνικού. Πρόσκληση προς ιδιοκτήτες σπιτιών για εκπαιδευτικούς.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργοσαρωνικού. Ανακοίνωση.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, στούντιο κ.ά προς ενοικίαση - με τιμή ενοικίου μέχρι 300 ευρώ- στις περιοχές ευθύνης του Συλλόγου μας ( Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρος Μέθενα ,Τροιζηνία, Ύδρα ,Σπέτσες) να δώσουν σχετικές πληροφορίες ατο Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε νησιών Αργοσαρωνικού,ώστε να γίνει πιο εύκολη η εξεύρεση στέγης για τους εκπαιδευτικούς που θα υπηρετήσουν τη νέα σχολική χρονιά της οποίας η έναρξη θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

Οι πληροφορίες ( περιοχή, τηλ. ιδιοκτήτη, τετραγωνικά, ίντερνετ, θέρμανση κλπ) παρακαλούμε να αποστέλλονται την ηλ. διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

* Τα στοιχεία για τα σπίτια θα αναρτηθούν και στη σελίδα fb του Συλλόγου.Όσοι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν να δημοσιευτούν , να μας το αναφέρουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png