Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Συνεχίζονται οι καθαρισμοί των ρεμάτων της ΠΕ Νήσων.

lefki-kapodostriou.jpg

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.

Με σταθερούς ρυθμούς εκτελούνται συνεχώς καθαρισμοί ρεμάτων της ΠΕ Νήσων από την Περιφέρεια Αττικής με τον προϋπολογισμό των σχετικών εργολαβιών να φτάνει τα 3.000.000 ευρώ. 

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί καθαρισμοί και αυτοψίες σε όσα ρέματα χρήζουν καθαρισμού και κρίνονται  με κατά βαθμό άμεσης επικινδυνότητας. 

Με γνώμονα τα παραπάνω τα ρέματα των νήσων Αίγινας, Αγκιστρίου, Ύδρας, Σαλαμίνας, Σπετσών, Κυθήρων, Πόρου και της περιοχής της Τροιζηνίας-Μεθάνων βρίσκονται σε καλή κατάσταση, απαλλαγμένα από φερτά και βλάστηση στο μεγαλύτερο τμήμα τους και κρίνεται ότι διατηρείται η παροχετευτική ικανότητα τους. 

Σαφώς απαραίτητη είναι η συνδρομή όλων μας προκειμένου τα ρέματα να παραμείνουν καθαρά και για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι ανωτέρω Δήμοι όπως καθαρίζουν τις παραρεμάτιες περιοχές και οι πολίτες να μην απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα, υλικά κλαδέματος και μπάζα. 

Τέλος, συστήνεται να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των πολίτων κατά τα επόμενα εικοσιτετράωρα και κυρίως κατά την εξέλιξη των ακραίων καιρικών φαινομένων. Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png