Το ΚΔΑΠ Αίγινα ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου.

ΚΔΑΠ Αίγινα. Δελτίο Τύπου.

Με τον αγιασμό για τη νέα χρονιά που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 6μμ, μια νέα συναρπαστική και δημιουργική χρονιά ξεκινά για όλα τα παιδιά στο ΚΔΑΠ Αίγινα. Στον αγιασμό είναι καλεσμένοι όλοι οι γονείς και τα παιδιά που ήδη μας γνωρίζουν, αλλά και όσοι θέλουν να μας γνωρίσουν! Με περισσότερες από 10 διαφορετικές δραστηριότητες κάθε εβδομάδα, και περισσότερες από 25 δραστηριότητες όλων των ειδών μέσα στη χρονιά, τα παιδιά θα προάγουν τη δημιουργικότητα και την ολόπλευρη ανάπτυξή τους, θα ανακαλύπτουν νέες ικανότητες και ταλέντα, θα απολαμβάνουν το παιχνίδι και θα μαθαίνουν
ταυτόχρονα, έχοντας πρόσβαση σε έναν πλούτο εμπειριών που καμία μεμονωμένη δραστηριότητα δεν μπορεί να εξασφαλίσει!

Επιπλέον, θα λειτουργήσουν νέες δράσεις και τμήματα μελέτης των σχολικών μαθημάτων και εκπαιδευτικής ρομποτικής, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση πτυχιούχων και πιστοποιημένων εκπαιδευτικών!
Ευέλικτα και οικονομικά πακέτα υπηρεσιών, ειδικές τιμές για αδερφάκια και κυλιόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, εξασφαλίζουν ότι όλα τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ. Για κάθε παιδί, μπορεί να σχεδιαστεί εξατομικευμένο πρόγραμμα με κόστος που αντιστοιχεί στις επιθυμίες, τις ανάγκες αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες των γονιών! Καλούμε όσους γονείς είναι δικαιούχοι voucher από την ΕΕΤΑΑ και δεν έχουν ήδη εγγραφεί, να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας για την εγγραφή του/των παιδιού/ων τους στο ΚΔΑΠ.

Καλούμε όλους τους γονείς που δεν έλαβαν voucher, παρά το γεγονός ότι είχαν πλήρη φάκελο και πληρούσαν όλα τα κριτήρια, αλλά και όλους τους γονείς που δεν ήταν επιλέξιμοι για voucher, να επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε να ενημερωθούν για τις επιλογές που υπάρχουν, έτσι ώστε τα παιδιά τους να επωφεληθούν από ότι έχει να δώσει το ΚΔΑΠ στα παιδιά της Αίγινας. 

Για ραντεβού ενημέρωσης καλέστε μας στο 22970 23582 ή γράψτε μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png