ΕΚΠΑΖ. Πλήρης δικαίωση του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων και του Γιάννη Πουλόπουλου στον Άρειο Πάγο.

ΕΚΠΑΖ. Δελτίο Τύπου.

Μετά από χρόνιο δικαστικό αγώνα τελικά επήλθε η πλήρης δικαίωση του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων- ΕΚΠΑΖ και του Γιάννη Πουλόπουλου. Ο Άρειος Πάγος με την 368/2023 απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του δικαίωσε πλήρως όλους τους ισχυρισμούς του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων - ΕΚΠΑΖ και του Γιάννη Πουλόπουλου όπως αυτές περιλαμβάνονται και στην προσβληθείσα 418/2021 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά που επίσης μας δικαίωσε. Αποκαταστάθηκε έτσι πλήρως η διαταραχθείσα συνέχεια της διοίκησης του από τον Γιάννη Πουλόπουλο και τους συνεργάτες του Δέσποινα Χατζηνικολάου, Σταύρο Καλπάκη, Άρη Χριστίδη, Ζήση Νταλαμπύρα.

Βέβαια, δυστυχώς όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι φίλοι του ΕΚΠΑΖ και του Γιάννη Πουλόπουλου η ανηλεής επίθεση εναντίον μας έχει επιφέρει το αρνητικό για το μέλλον της παύσης λειτουργίας μας, όμως είμαστε πλέον αποφασισμένοι σεβόμενοι την πρωτοποριακή ιστορία του Κέντρου και του Γιάννη Πουλόπουλου στην θέσπιση για πρώτη φορά στην Ελλάδα φορέα της προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής και δηλώνουμε ότι είμαστε παρόντες και έτοιμοι με την εμπειρία την βούληση και συσσωρευμένη γνώση να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που περνάει η ελληνική φύση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δικηγόρο και συνεργάτη μας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα Διονύση Παντή δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω που με την κατάρτιση του και την πολυετή του παρουσία στο πλευρό μας στους δικαστικούς μας αγώνες συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό το ευτυχές και τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης ευχαριστούμε όλους αυτούς που πίστεψαν σε εμάς και έμειναν κοντά μας μέχρι σήμερα.

Η ολομέλεια του ΕΚΠΑΖ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png