ΟΑΚ Αίγινας. 2ος Αγώνας Βουνού «Ελλάνιος Δίας». Ευχαριστήριο προς όσους στήριξαν και βοήθησαν την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

ΟΑΚ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 2ος αγώνας βουνού «Ελλάνιος Δίας». Ο αγώνας που ξεκίνησε δειλά- δειλά πέρυσι συνεχίζει δυναμικά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ρεκόρ συμμετοχών σε μια δύσκολη περίοδο με 24 αγώνες να διεξάγονται το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. Ο καιρός ιδανικός με συννεφιά και καλή θερμοκρασία για να μπορέσει όποιος ήθελε να κάνει και το μπάνιο του στη θάλασσα για αποθεραπεία μετά τον αγώνα. Οι διαδρομές δύσκολες λόγω του πέτρινου τερέν που διαθέτει η Αίγινα αλλά ανταμείβει τους αθλητές η θέα που έχουν και οι εναλλαγές τοπίων που αντικρίζουν.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη του νησιού μας και του αθλητισμού στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου στίβου ΟΑΚ Αίγινας αρκετοί φορείς, σύλλογοι και συμπολίτες που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράστασή τους.

Ο αγώνας διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας, της ΚΕΔΑ και του Νοσοκομείου Αίγινας «ο Άγιος Διονύσιος» και σε συνεργασία με την Αστυνομία Αίγινας , την Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, τον σύλλογο Ενεργοί Πολίτες, τον ΣΔΥ Αίγινας, τον σύλλογο Ελλάνιο Όρος , τον σύλλογο Fistiki Fest Friends, και τον κυνηγετικό σύλλογο μαζί με τον Ομοσπονδιακό θηροφύλακα της Δ Κ.Ο.Σ.Ε. Πολύτιμη η βοήθεια του ιατρού μας και των δύο φυσικοθεραπευτών μας . Όλοι βοήθησαν στην άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας που ανέλαβε την τροφοδοσία των αθλητών στην περιοχή Γιαννάκηδες καθώς και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών Αίγινας που για άλλη μία φορά πρόσφερε το φημισμένο φιστίκι Αιγίνης σε όλους τους αθλητές.

Θερμά ευχαριστώ στους μεγάλους μας χορηγούς:

* Saronic Ferries που πρόσφερε και σε αυτόν τον αγώνα 50% έκπτωση σε αθλητές και συνοδούς
* Όστρια, ταβέρνα και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, για την φιλοξενία στα διαμερίσματα των προσκεκλημένων και την οικονομική βοήθεια
* Ξενοδοχείο LaLiBay Resort & Spa για την οικονομική βοήθεια και τα δώρα που πρόσφερε
* Την εταιρεία Power Health για την οικονομική βοήθεια και τα προϊόντα που χορήγησε για τους αθλητές
* Δέλτα Τριανταφυλλάκης για τα προϊόντα που χορήγησε

Επίσης ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας Aegina Portal δίπλα μας από τα πρώτα βήματά μας, πολύτιμοι βοηθοί σε κάθε ενέργειά μας, μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξή τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς:

Κέντρο Τύπου Αίγινας, Αφοί Ρωπαίτη, Spyridakis Bros SA, Kouros Gym, οπωροπωλείο ο Λαμπαδάριος

Eπίσης τους υποστηρικτές μας:

Super Market Κρητικός, ,ουζερί «ο Σκοτάδης»,General Doors& Windows, Pure Sports, Asprakis boatyard, Μαριδάκι, Άμμος, Ακρογιαλιά, Τάσος, Διόνυσος, το Φιστικάτο, Mikaela’s goods, Αργυράκος, Nama, Χερουβείμ, η Γέφυρα, ο Φώτης, η Φου-Φού, φούρνος Σώρρος, ο γύρος της Αίγινας,Ψήνεσαι, Better People, Tzimas Market, Λυχνάρι, Λαβούτας, ξενοδοχείο Δανάη, Αegina Transfers, my athlete, Polo, Συστεγασμένα Φαρμακεία, Φαρμακείο Σκαλτσιώτης.

Και φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ψυχή του αγώνα, στους εθελοντές μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png