Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Δόμνας Μιχαηλίδου, στην Καποδιστριακή Δημόσια Βιβλιοθήκη της Αίγινας.

vivliothiki-dt.jpg

Καποδιστριακή Δημόσια Βιβλιοθήκη Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Την προηγούμενη Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου, είχαμε την εξαιρετική χαρά και τιμή να επισκεφθεί την Καποδιστριακή Βιβλιοθήκη η Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής της περιφέρειάς μας, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου.

Η κ. Υπουργός ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση της βιβλιοθήκης και εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τρέχουσες εξελίξεις ως προς το θέμα της μελλοντικής μεταστέγασής της στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο και το Εϋνάρδειο, καθώς και για τα προβλήματα στατικότητας που αντιμετωπίζει το Εϋνάρδειο, τα οποία επιβάλλουν την άμεση υποστύλωσή του μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της επικείμενης αποκατάστασης του.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καλόφωνος, το μέλος του Συμβουλίου κ. Νεκτάριος Κουκούλης, καθώς και η πρώην προϊσταμένη της βιβλιοθήκης κ. Μαρία Κουντράρου, λόγω σοβαρού κωλύματος της νυν προϊσταμένης και του αναπληρωτού της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png