13ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Η Saronic Ferries προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αθλητών και ενός συνοδού.

13ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Δελτίο Τύπου.

Η Saronic Ferries για μια ακόμα φορά κοντά στον αγώνα δρόμου ''Ιωάννης Καποδίστριας'' προσφέροντας 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αθλητών και ενός συνοδού. Είναι πολύ σημαντικό για την οργανωτική επιτροπή να έχει δίπλα της και να την στηρίζει στην προσπάθεια της να προσφέρει μια μοναδική αθλητική εμπειρία , την Sarοnic Ferries, ως μεγάλο χορηγό του αγώνα και ονομαστικό χορηγό του μαθητικού αγώνα των 5χλμ.

Ενημερώνουμε τους αθλητές ότι θα πρέπει να έχουν κάνει κράτηση στα εισιτήριά τους τουλάχιστον μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2024 (στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2104101555 εντός εργάσιμων ωρών 09:00-17:00) , όσοι δεν θα έχουν κάνει την κράτηση δεν θα μπορούν να ωφεληθούν από την έκπτωση των εισιτηρίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png