Ένας σύγχρονος απινιδωτής παραδόθηκε από την Περιφέρεια Αττικής στην Αίγινα.

Περιφέρεια Αττικής. Δελτίο Τύπου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης παρέδωσε σε 20 Δήμους της Αττικής έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για τις ανάγκες των δημοτών, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που έδινες η διοίκηση της Περιφέρειας από την αρχή της θητείας της σε δράσεις που συμβάλλουν στην πρόληψη υγείας.

Το σύγχρονο ιατρικό μηχάνημα παραδόθηκε στους εξής Δήμους:  Παιανίας, Παλαιού Φαλήρου, Σπάτων Αρτέμιδος, Ελληνικού Αργυρούπολης, Κρωπίας,  Μεταμόρφωσης, Αγίας Βαρβάρας, Παπάγου –Χολαργού, Περιστερίου, Αχαρνών, Ηρακλείου, Αλίμου, Αγίων Αναργύρων, Καματερού, Φυλής Γαλατσίου, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μαραθώνα, Αίγινας, Σαλαμίνας, Ωρωπού. 

Η τελετή παράδοσης στους Αντιδημάρχους και τους εκπροσώπους των Δήμων έγινε στην αίθουσα της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας παρουσία του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γ. Κεχρή, της περιφερειακής συμβούλου Μ. Κουρή και του Προισταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Η. Δόλγυρα. Ακολούθησε επίδειξη της λειτουργίας του απινιδωτή από ομάδα διασωστών.
Οι εκπρόσωποι των Δήμων ευχαρίστησαν θερμά την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Πατούλη για την προσφορά του μηχανήματος, επισημαίνοντας τόσο τη διαχρονική στήριξη του σε δράσεις πρόληψης υγείας αλλά και τη χρησιμότητα του απινιδωτή στην προστασία της υγείας των δημοτών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png