Την αναβολή της συζήτησης στη Δημοτική Επιτροπή, για την παραλαβή της επικαιροποιημένης προμελέτης, του έργου Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων, ζητά η κ. Σίλα Αλεξίου.

Σίλα Αλεξίου. Δελτίο Τύπου.

Την αναβολή της συζήτησης του θέματος της αυριανής πρώτης συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής που αφορά την παραλαβή της μελέτης της Περιφέρειας Αττικής για τον βιολογικό καθαρισμό της Αίγινας, ζητεί με επιστολή της προς τον δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, Σίλα Αλεξίου.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

Προς τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
Απευθύνομαι σε σας με την ιδιότητά σας ως προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας και εν όψει της πρώτης συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2024.
Μεταξύ των προς συζήτηση θεμάτων είναι και η παραλαβή της μελέτης με τίτλο: "Επικαιροποίηση προμελέτης και τευχών δημοπράτησης για το έργο ΕΕΛ Δ.Δ. Αίγινας Δήμου Αίγινας", που αφορά τον βιολογικό καθαρισμό.
Επειδή δεν έχουμε λάβει γνώση της μελέτης την οποία καλούμαστε να παραλάβουμε και δεδομένου ότι από τη στιγμή της παραλαβής θα φέρουμε στο ακέραιο την ευθύνη για τις όποιες αστοχίες, κενά κλπ, σας παρακαλώ να αναβάλετε τη συζήτηση του εν λόγω θέματος έως ότου λάβουμε και εξετάσουμε την μελέτη, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα ενός τόσο κρίσιμου για το νησί έργου, όπως είναι ο βιολογικός καθαρισμός.

Μετά τιμής
Σίλα Αλεξίου
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png